≫ 

Novak zagrlio najlepšu Srpkinju: Vratio se u Beograd sa odmora i imao susret sa misicom

Đoković je ponovo u Srbiji, nakon što je nekoliko nedelja proveo u Crnoj Gori na odmoru

  • 9
Novak Đoković Foto: Instagram.com/anjaaa.r

Novak Đoković je ponovo u Beogradu. Nakon što je proveo nekoliko nedelja u Crnoj Gori na odmoru, posle osvojenog Vimbldona, Nole se vratio u Srbiju.

I odmah je imao interesantan susret, koji se odigrao u Teniskom centru Novak, gde je u poseti bila zvanično najlepša Srpkinja, aktuelna Mis Srbije - Anja Radić, koja će u decembru ove godine predstavljati našu zemlju u borbi za Mis sveta.

Ona je ponosno podelila fotografiju sa Novakom na svom Instagramu, uz reči da je njen uzor i najbolji u istoriji tenisa.

- Viša energija uvek pobeđuje. Ima li boljeg osećaja od onog kada u jednom danu sretneš svog uzora i imaš priliku da gledaš najboljeg u istoriji tenisa - Novaka Đokovića - napisala je Anja uz njihovu zajedničku fotografiju.

Podsetimo, Novak trenutno ne učestvuje na Mastersu u Montrealu, koji se održava ovih dana, a razlog je to što u Kanadu ne može da se uđe ako nisi vakcinisan i državljanin ove zemlje. Isto pravilo važi i za SAD, tako da su šanse minimalne da ćemo Novaka Đokovića gledati na US openu ove godine, koji počinje 30. avgusta.

Video: Intervju sa aktuelnom Mis Srbije: Anja nam je otkrila kakav je osećaj nositi krunu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA