≫ 

Dobre vesti za Novaka: Đoković će igrati na Ju Es openu? Francuz jednim tvitom probudio nadu!

Mogla bi ova priča ipak da ima srećan kraj

  • 29
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković bi ipak mogao da zaigra na Ju-es openu! Nadu da bi ipak moglo da se desi ovako nešto probudio je jedan novinar iz Francuske, koji je samo jednim tvitom raspalio maštu svih teniskih fanova da bi jedan od najboljih tenisera ikada mogao da se nađe na poslednjem Grend slemu u godini.

Naime, Kventin Mone, poznati teniski novinar koji radi za francuski "L'Ekip" je putem svog Tviter naloga odlučio da podeli jednu zanimljivu informaciju koja bi umnogome mogla da pomogne i znači Novaku Đokoviću, ali i svima onima koji bi voleli da Srbina gledaju u Americi.

Mone je napisao tvit u kom je istakao da je stigao u SAD, gde ga niko nije pitao za dokaz o vakcinaciji, te da bi ovo moglo i da se uradi sa Novakom, čiji stav o vakcinaciji je dobro poznat.

- Došao sam u SAD i niko me nije pitao ni za kakav dokaz o vakcinaciji. Bio sam i u martu, ali tako nije bilo. Da li su već počele da se primenuju nova pravila? Ovo bi bile dobre vesti za Đokovića - napisao je Mone u svom tvitu.

Podsetimo, Novak ispred sebe ima još 11 dana u toku kojih mora potvrditi svoje učešće na turniru, u suprotnom će automatski biti odstranjen. Već je zbog svog stava o vakcinaciji propustio turnire u Montrealu i Sinsinatiju, dok je propustio i prvi Grend slem u godini, kada je deportovan iz Australije.

Video: Đokovićev novi snimak treninga u Crnoj Gori: Spremam se kao da ću igrati na US openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladson

    14. avgust 2022 | 10:03

    Ma sta se lozite, nema nista od toga... Ja bih volio da bude tako, ali dzaba lozite narod...

  • Sale

    14. avgust 2022 | 09:50

    Nista dok Ameri ne potvrde.

  • Bojan

    14. avgust 2022 | 09:59

    Pa niko ga nije potao ali sad posle tog twita doće neki nadlezni da proveri,on će da izvadi potvrdu o vakcinaciji i samim tim nastaviće svoj posao dok kod Novaka ne bi bilo tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA