≫ 

Nadal: "Mnogo mi znači što mogu opet da budem broj 1"

Španac ide ka vrhu

  • 15
Rafael Nadal - Tejlor Fric Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da se raduje što ima šansu da ponovo bude najbolji igrač sveta, prenose američki mediji.

Nadal (36) će nastupiti na Mastersu u Sinsinatiju. On će ponovo biti prvoplasirani na ATP listi ako osvoji Sinsinati, a Rus Danil Medvedev ne stigne do četvrtfinala ovog Mastersa.

Španski teniser ove sezone ima skor od 35 pobeda i četiri poraza, a osvojio je i Australijan open i Rolan Garos.

- Mnogo mi znači što imam šansu da budem broj jedan u ovom delu moje karijere. Nisam očekivao da to može da se dogodi. Ali, ne razmišljam o tome, moj cilj je da budem zdrav i da igram na turnirima na kojima želim da igram - rekao je Nadal.

Španski teniser će u drugom kolu turnira u Sinsinatiju igrati sa pobednikom duela između Hrvata Borne Chorića i Italijana Lorenca Musetija.

Nadal je u karijeri samo jednom osvojio Masters u Sinsinatiju i to 2013. godine. Španac na ovom turniru ima skor od 22 pobede i 11 poraza.

Video: Snimak momenta kada Nadal napušta i odustaje od Vimbldona: Novakova slika s peharom mu iznad glave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doping

    15. avgust 2022 | 19:29

    Uvek ćeš biti sis.ca, šta god osvojio ...

  • 🤷

    15. avgust 2022 | 19:14

    Zamisli radujes se sto mozes da budes prvi ali ne svojom zaslugom i igrama ego spletom okolnosti, jer ti namestaju da stignes ili budes bolji od drugih i sad se ti radujes kao tome.

  • Душан Краишник Бања Лука

    15. avgust 2022 | 19:28

    Човјече Ако се можеш назвати тако!! Имаш ли ти карактера и образа???срам те било и стид ,,, 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA