≫ 

Cicipas dao Novaku "biznis ideju", Đoković odgovorio i nasmejao navijače

Novak je u Astani osvojio 90. titulu

  • 3
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković osvojio je ATP turnir u Astani pošto je u finalu savladao Sefanosa Cicipasa sa 2:0.

Posle meča, tokom ceremonije dodele trofeja Cicpas se obratio organizatorima i navijačima i predložio Novaku da otvore restoran.

- Novače, već viđeno. Ponovo u finalu, ali čestitam ti. Neverovatna partija, čoveče. Neverovatno si igrao i takav si profesionalac na terenu i van njega, ovaj turnir tebi pripada. Ne bi bilo u redu da je neko drugi osvojio. Iskreno nisam očekivao da će hrana biti ovako ukusna. Ozbiljno razmišljam da otvorim kazahstanski restoran negde u Evropi. Ne znam da li Novak hoće da se pridruži, znam da ima neke ideje kada su u pitanju restorani - rekao je uz osmeh Cicipas.

Usledilo je obraćanje Novaka:

- Uvek si bio vrlo skroman u pobedi i graciozan u porazima. Siguran sam da ćeš u budućnosti imati mnogo pobeda. Još uvek si mlad, veliki si igrač, veliki takmičar. Imaš strašan tim. Želim ti sve najbolje, osim kada igraš protiv mene. Kao što rekoh, mislim da svi znamo, budućnost je vrlo svetla za tebe. I samo da ti odgovorim u vezi restorana, bolje je posećivati ih, nego ih voditi. Iskreno, fantastična dobrodošlica, sjajna hrana i hoteli. Pretpostavljam da bi bilo klepo kada bismo išli širom sveta i tražili dobre kazahstanske restoreane - rekao je Novak u šali i dodao:

- Hvala organizatorima, bili ste neverovatni, jako ljubazni prema meni i mom timu. Bilo je zadovoljstvo vratiti se u Kazahstan. Ovo što radite ovde sa Nacionalnim teniskim centrom je zaista impresivno. Čestitam.

novak se obratio i svom timu, organizatorima i navijačima:

- Moj tim, uvek je tu, u dobrim i lošim trenucima. oni znaju sve izazove sa kojima se suočavamo na dnevnoj bazi. Hvala vam što ste uz mene i što ostajete uz mene, cenim to. Narode, hvala i vama. Podrška koju sam ovde imao je jedna od najboljih koje sam ikada imao - poručio je Novak navijačima.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA