≫ 

Grozota na čelu Teniskog saveza Poljske: Predsednik optužen da je zlostavljao maloletnice, ćerke i bivšu ženu

Poljski mediji dele iz slike koje nisu za one najosetljivije

  • 0
Miroslav Skžipčinski Foto: Youtube - Printscreen

Skandalozne vesti dolaze nam iz Poljske ovog ponedeljka, gde je predsednik Teniskog saveza ove zemlje, Miroslav Skžipčinjski otpužen za seksualno i fizičko zlostavljanje maloletnih teniserki, kao i fizičko i mentalno zlostavljanje svoje dve ćerke, bivše žene i tašte.

Prema navodima "Oneta", čovek koji je na čelu Teniskog saveza Poljske od 2017. godine tereti se za niz čudovišnih zločina od kojih su neka ovekovečena fotografijama koje možete videti na sledećem linku. Upozoravamo vas da one nisu za osetljive osobe.

U pitanju je muž najbolje poljske teniserke iz osamdesetih godina prošlog veka, Renate Skripčinski, a poljski medij koji je prvi objavio ovu priču do informacija je došao od bivše tašte Miroslava Skripčinskog, koja je novinarima detaljno govorila o tome kako je Miroslav mentalno i fizički zlostavljao ne samo nju, nego i Renatu zajedno sa svoje dve ćerke.

Skriščinski se takođe oglasio za "Onet" i porekao da je ikada koristio nasilje i nazvao je taštu "mentalno bolesnom", a isto tako je rekao da su napad na njega orkestrirali ljudi koji ne vole činjenicu da je on uspešan kao prvi čovek Saveza.

Neki od bivših saradnika Skripčinskog izjavili su da su često videli kako je on bio strog, ali da ne veruju da je ikada koristio silu. Da sve bude gore, ovakvi šokantni navodi dolaze u doba razvoja i procvata poljskog tenisa gde Iga Švjontek trenutno drži prvo mesto na WTA listi, daleko ispred svih ostalih.

Policija će ispitati sve navode i očekuje se da će se oglasiti nakon što budu saslušane sve strane.

Video: Nole prekinuo zagrevanje u parku da bi poneo kofer bakici: Divan gest našeg najboljeg tenisera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA