≫ 

Aboridžin očisto Đokovićev pehar od negativne energije, Novak mu pružio ruku

Lep gest

  • 4
Adelaide pehar ceremonija Novak Đoković Sebastijan Korda nošnja Foto: Speed Media / Icon Sportswire / Profimedia

Poseban deo ceremonije dodele trofeja u Adelejdu bio je posvećen aboridžinskom narodu Gana, a ujak Mugi pozdravio je sve prisutne i "očistio" pehare od negativne energije, prenosi Sportklub.

On je takođe pružio ruku Novaku Đokoviću, šampionu turnira, i čestitao mu na osvojenom trofeju, dok je sa druge strane stigla zahvalnica.

Video: Nole izbacio menadžera iz lože tokom finala sa Kordom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    8. januar 2023 | 14:56

    Drag mi je pozdrav Novaka i Aboridžina, starosedioca Australije...Aboridžini vole Srbe. Aboridžin spasio sigurne smrti u pustinji Srbina Sretena Božića, odneli ga u svoje selo i tu mesecima lečili. Tu se oženio Aboridžinkom. Njegova ćerka završila koledž, posetila Srbiju, domovinu svog oca Sretena Božića. Božić je video i upoznao mnoga stradanja Aboridžina od Britanskih nuklearnih proba, ubijanja, otimanja dece, bez ikakvih prava na život. Vodili su ih pod stavkom FLORA i FAUNA kao da su životinje...Božić je svoj život posvetio borbi za prava Aboridžina. Napisao 11 knjiga o njihovom životu,stradanju, vlasti ga hapsile , zatvarale, otimali rukopise. Neki su mu pomogli da knjige odu u svet gde je dobio brojne nagrade. Imao je Aboridžinsko ime pa su mislili da je Aboridžin sve do protesta 1999.protiv bombardovanja Srbije kad je rekao da je Srbin...To je VELIKI SRETEN BOŽIĆ, posvetio celi život za spas ubijanih i obespravljenih starosedilaca Aboridžina i sada još piše u dubokoj starosti...

  • Nikola Tesla

    8. januar 2023 | 14:12

    Manji mi je u očima posle izbacivanja brata… to se ne radi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA