≫ 

Kakve reči bivšeg direktora AO: "Nadam se da Đoković može da osvoji, srećan sam što ga vidim u Melburnu!"

Već je svima odavno poznata situacija u kojoj je Đoković deportovan iz Australije prošle godine

  • 4
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Bivši direktor Australijan Opena Pol Meknami izjavio je da je veoma srećan što vidi Novaka Đokovića na prvom Grend slemu u sezoni i da se nada da će ostvariti veliki rezultat u Melburnu.

- Veoma sam srećan što vidim Novaka ponovo u Australiji. Nisu svi složni oko njegovog mišljenja o vakcinaciji protiv koronavirusa, ali mislim da je platio preveliku cenu. Odustao je od dva Grend slema prošle godine da bi ostao veran svojim princima, nadam se da će ga gledaoci dočekati na najbolji mogući način - kazao je Meknami.

Već je svima odavno poznata situacija u kojoj je Đoković deportovan iz Australije prošle godine, te nije mogao da još jednom napadne trofej koji je osvajao devet puta.

- Uprkos tome što je propustio nekoliko turnira, Nole je osvojio pet titula u 2022. godini i završio sezonu u Top 5. Uz to što je osvojio Vimbldon, uzeo je završni Masters, Rim, Astanu i Tel Aviv - zaključuje Meknami.

Novak će 13. januara odigrati egzibicioni meč protiv Nika Kirjosa na Rod Lejver areni, sa čim počinje njegov pohod u Melburnu.

Video: Najbolji potezi sa finala meča Đokovića i Korde: Nole spasio meč loptu pa pobedio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto

    9. januar 2023 | 09:00

    Nole može da se drži principa, i dobro je što može, mi mali ne možemo vakcinisali smo se neki zbog potrebe posla, neki su preležali virus videli da on nije za podcenjivanje, neko zbog letovanja i odlaska u dr državu, tako da podržavam onog koji može da kaže NE nečemu ali 90% nas to ne može tako, mogao je i on da donese potvrdu (kao i većina poznatih koji se nisu vakcinisali a imali su potreban papir) i da ne,, piša uz vetar"jer nema svrhe u šta smo se i uverili.

  • Lakirana cipelica

    9. januar 2023 | 09:47

    Nole je Car!!

  • @Strahinja

    9. januar 2023 | 10:22

    Eto Braćo Srbi ,vidite šta je pravna Država .Ispunio si sve uslove za ulazak u zemlju i ne može ti majstor ništa ,osim da se pridruži i podrži Teniskog Gospodara Planete .Sad da li ga stvarno vole ili ne to nije naš problem.Australijan open čeka Noleta ,dovoljno Bodova da se vrati na Tron i usput par Miliončića da se nađe .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA