≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bil Gejts izabrao meč Đokovića da otkrije novu devojku: Ko je udovica koja je u ljubavi sa američkim magnatom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Što je još primećeno, Gejts je bio veoma aktivno uključen u svaki odigrani poen Novaka

  • 1
Bill Gates, Paula Hurd Foto: Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

Jedan od osnivača Mikrosofta Bil Gejts u nekoliko navrata je bio viđen na mečevima Novaka Đokovića na Australijan Openu, ali su američki mediji povezali nekoliko vansportskih stvari i zaključili da je magnat prvi put otkrio veliku stvar iz svog privatnog života upravo na susretu srpskog tenisera.

Naime, Gejts se 2021. godine razveo od svoje dugogodišnje supruge Meilnde Frenč, a na ovogodišnjem Australijan Openu prvi put se na jednom javnom i velikom skupu pojavio sa novom devojkom Polom Hurd.

Pola je mlađa od američkog biznismena sedam godina, a bila je udata sa izvršnog direktora Orakla Marka Hurda koji je preminuo 2019. godine.

Gejts se sa svojom novom lepšom polovinom pojavio na finale Australijan Opena gde je Novak uspeo da savlada Stefanosa Cicipasa i osvoji svoj 22. Grend slem.

Novak Đoković Bil Gejts Foto-montaža: Nikola Anđić, Profimedia/Leon Neal

Osim toga, bio je prisutan i u ranijim rundama kada je Srbin igrao.

Mnogi su potencirali različita stanovišta Bila i Đokovića što se tiče vakcina, jer je Amerikanac propagirao to za vreme korone i finansirao vakcinisanje širom sveta.

Srpski teniser nije primio dozu zbog čega je bio maltretiran u Australiji prošle godine, a nije mu dozvoljen ni dolazak u SAD i Kanadu.

Što je još primećeno, Gejts je bio veoma aktivno uključen u svaki odigrani poen Novaka i mediji su primetili da je jasno navijao za Srbina, te da je veće reakcije pravio kada je pozitivna situacija za Đokovića.

Što se tiče ljubavi, američki mediji navode da je veza Bila i Pole odavno poznata stvar, ali da se to sada, malo po malo, objavljuje i otvara ka svetu.

Video: (AUDIO) Novak komentarisao dolazak Bila Gejtsa na polufinale AO: Drago mi je što je tu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA