≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sve mu se vrti oko tenisa": Đokovićev student otkrio kako izgleda jedan čitavi Novakov dan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski as za 10 dana nastupa na turniru u Dubaiju, a od Hamada se očekuje da ove godine napravi taj potrebni iskorak ka teniskom kremu

  • 0
Novak Đoković i Hamad Međedović Foto: TSS

Hamad Međedović je teniser koji bi uskoro mogao da nosi baklju Srbije u svetu tenisa, a mnogo toga je imao da vidi i da čuje od Novaka Đokovića sa kojim je imao prilike da trenira u Beogradu više puta.

On je u Čenaju eliminisan u drugom kolu, a upravo je odatle prokomentarisao Novaka i njegove navike u koje je imao uvid.

- Kao što sam već i govorio, od Novaka možete da sve naučite. Potrebno je samo da ga gledate. Mnogo možete da naučite. On je najdisciplinovaniji čovek kojeg sam upoznao. To je ono što najviše poštujem kod njega - kazao je Međedović.

Hamad pokušava da se probije među prvih 200 na ATP listi i taj cilj mu nije daleko, a Đokovića gleda kao primer napretka u budućnosti.

- Znate, on čini sve za svoju karijeru, i izvan terena i na terenu. Tu je mnogo stvari koje to ukazuju. Njegov čitav dan se vrti oko tenisa, ne samo treninzi. On čini sve da bude što bolji kada izađe na teren - naglasio je Međedović.

Srpski as za 10 dana nastupa na turniru u Dubaiju, a od Hamada se očekuje da ove godine napravi taj potrebni iskorak ka teniskom kremu.

Video: Đorđe Đoković: Novak dostavio dokumentaciju i podneo molbu za ulazak u SAD

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA