≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Isto važi za sve": Medvedeva pitali da li Alkaraz zaslužuje da preuzme vrh od Novaka, ovo je njegov odgovor

Vreme čitanja: oko 1 min.

On se ipak tu ogradio, ali je nastavio sa lepim rečima o Alkarazu

  • 6
Novak Đoković i Danil Medvedev Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz savladao je Danila Medvedeva u finalu Indijan Velsa i vratio se na prvu poziciju ATP liste koju je preoteo o Novaku Đokoviću. Danil je nakon susreta imao samo reći hvale za Španca, a naglasio je da je njegov povratak na vrh sasvim zaslužena stvar.

- Da li je zaslužena? Sto posto. Šteta je što Novak ne može da igra sve turnire. Ako ste povređeni, kao što je Rafael Nadal bio nekoliko puta, ne možemo da govorimo da bi Rafa bio prvi teniser sveta da nije povređen, jer mi to ne znamo. Isto važi za Novaka, isto važi za sve - naveo je Medvedev.

On se ipak tu ogradio, ali je nastavio sa lepim rečima o Alkarazu.

- Da je Novak mogao da igra prošle i ove godine sve turnire, moguće je da bi raspored na ATP listi bio drugačiji, ali je Karlos zasluženo broj 1. Osvojio je najviše poena nego svi ostali u protekle 52 sedmice i takođe je bio najbolji na kraju kalendarske godine - zaključio je Medvedev.

Alkaraz je, sa druge strane, napomenuo da mu je jako krivo što Novaka nije bilo na Indijan Velsu i što ga neće biti u Majamiju, jer je imao veliku želju da igra protiv njega.

Video: Novaku izneli broj 378, a onda su mu spremili veliko iznenađenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milivoje

    20. mart 2023 | 10:30

    Malo sutra mu je zao, cuj hteo da igra sa Novakom, kakva laz, niko ama bas niko ne zeli da igra sa Noletom i Nadalom kad su na vrhuncu.

  • Marko

    20. mart 2023 | 10:49

    Porediti povredu Nadala i Novaković zabranu da igra to su dve različite stvari i nemaju veze jedna sa drugom ili je ovaj Medvedev glup ili želi da odbrani trenutni raspreda na Atp listi koji je očigledno nezaslužen.

  • nesha

    20. mart 2023 | 15:22

    Ali nije tacno da je Alkaraz osvojio najviše bodova u protekle 52 nedelje. Zaboravio je da je Novak osvojio Wimbledon (2000 poena) ali mu ih ATP nije uračunao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA