≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odigrao poslednji meč na Vimbldonu, pa napravio dete u restoranu: Beker progovorio o toj famoznoj noći

Vreme čitanja: oko 2 min.

Samo jedan susret bio je dovoljan da godinu dana kasnije dobije ćerku Anu

  • 0
Boris Beker Foto: AP/Tanjug/Instagram/annaermakova1

Nekadašnji nemački teniser Boris Beker nalazi se u centru pažnje svetskih medija zbog dokumentarnog filma o njemu koji je izašao u petak 7. aprila!

U dokumentarcu koji je podeljen na dva dela Beker priča i o saradnji sa Novakom Đokovićem, dok je poseban akcenat bačen i na to što je svojevremeno napravio dete tokom seksa u zadnjoj prostoriji jednog londonskog restorana.

Bilo je to 1999. godine, nakon što je odigrao svoj poslednji meč na Vimbldonu. Trenutak intimnosti doveo je do toga da je dobio ćerku Anu.

- Želeo sam da proslavim sa momcima to što sam odigrao poslednji meč na Vimbldonu. Slavili smo, popili par pića i naleteo sam na Anđelu koju sam dve nedelje ranije upoznao u restoranu Nobu - rekao je Beker i dodao:

- Mnogo stvari je rečeno tokom svih ovih godina. Ne bih želeo da ulazim u detalje, ali mogu d  vam kažem da smo otišli u zadnju sobu i ne, to nije bio orman. On je bio premali u Nobuu i bilo je nemoguće imati bilo kakvu fizičku aktivnost. Našli smo se, imali seks, a ja nisam imao nikakav broj ili kontakt s njom.

Prava priča desila se nekoliko meseci kasnije, kada je Beker dobio obaveštenje da je Anđela trudna i da je on otac.

Boris Beker Foto: Tanjug/AP


- Osam meseci kasnije stigao je faks. Sećam se većine reči koje su pisale: "Možda me se ne sećate, naš poslednji susret bio je pre osam meseci, evo mog broja, pozivite me." Nisam mogao da verujem. Sledeće sedmice sreo sam se sa Anđelom u Londonu. Mislim da sam iznajmio ceo sprat hotela. Ušla, je imala je veliki kaput na sebi, skinula ga je i video sam da je trudna. Objasnila mi je da sam ja otac deteta.

Potvrdio je Nemac da je tražio DNK test.

- Dobro. Ići ćemo kod lekara i napravićemo DNK test. Ako je beba moja, ja sam odgovoran za to i pobrinuću se za sve - rekao je Beker, uz napomenu da je ranije objavljeno da je Anu priznao 2001. godine.

Beker je prethodno imao dva sina sa suprugom koju je prevario sa Anđelom. Zatim je dobio njoš jednog posle Ane, sa bivšom suprugom Šarli Kersenberg 2010. godine. Trenutno je u vezi sa atraktivnom Lili Monteiro.

(Telegraf.rs)

Video: Nakon zatvora, deportacije i bankrotstva, oglasio se Beker sa egzotičnog ostrva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA