≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković urnebesno imitirao Medvedeva, pa zvao sina Stefana da izađe na teren

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nole igrao mini tenis u Monte Karlu

  • 2
Novak Đoković, Stefan Đoković Printskrin: Twitter/@ROLEXMCMASTERS

Dan nakon što je porodično gledao duel Monaka i Partizana u Evroligi, najbolji svetski teniser Novak Đoković učestvovao je u promociji mastersa u Monte Karlu koji počinje u ponedeljak!

U drušrvu Janika Sinera, potencijalnog rivala u četvrtfinalu turnira, Đoković je prisustvovao jednom događaju na plaži "Larvoto" gde su igrali mini tenis.

Tom prilikom Đoković se malo našalio na račun Davida Medvedeva kog je imitirao, oponašajući njegov ritern iza osnovne linije. Naravno da je izazvao smeh prisutnih.

Takođe, Đoković je u jednom trenutlu pozvao sina Stefana na mu se priključi na terenu i razmeni nekoliko uadarac sa Sinerom - dok je prvi reket sveta "glumio" trenera.

Novak će svoju kampanju u Monte Karlu, inače, otpočeti protiv boljeg iz duela Brendon Nakašima - Mekenzi Mekdonald, dok bi Lorenco Museti mogao da bude rival u osmini finala.

Podsetimo, Đoković je dva puta osvajao masters u Monte Karlu, ali je poslednju titulu osvojio još 2015. godine. Ovoga puta imaće nešto lakši zadatak, jer su Rafael Nadal, Karlos Alkaraz i Feliks Ože-Alijasim otkazali učešće.

(Telegraf.rs)

Video: Rekli smo Đokoviću da je jedini ujedinio Delije i Grobare na košarci: "Pa, ne znam baš"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    8. april 2023 | 16:22

    Mali Partizanovac, to legendo.

  • Caca

    8. april 2023 | 16:58

    Bravo Stefane,samo treniraju i bićeš kao tvoj tata Novak,NAJBOLJI NA SVETU. Ljubim ovog malog preslatko Stefana,živ I zdrav bio i tvoja porodica.😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻💋💋😘😘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA