≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bolt došao da bodri Đokovića: Svi su gledali u njega na tribinama, a društvo su mu svetske lepotice

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najbrži čovek sveta je uz najboljeg tenisera sveta

  • 1
Jusein Bolt, Masters Monte Karlo, Melisa Sata, Izabel Gular Foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / Panoramic / Profimedia

Novak Đoković je u Monte Karlu glavna zvezda, a to dokazuje i broj slavnih ličnosti koje su došle da gledaju njegov meč u drugom kolu protiv Ivana Gahova.

Za duel trećeg kola, gde je protivnik zvučnije ime, 21. teniser sveta Lorenco Museti, Novak će imati još posebnije navijače.

Novak je čekao završetak meča između Hurkača i Sinera kako bi izašao na teren, a taj duelse odužio i na kraju ga je dobio Italijan, koji će biti njegov potencijalni rival u četvrtfinalu.

Za to vreme poznate face već zauzimaju mesta u ložama stadiona u Monte Karlu i pripremaju se za centralni meč dana, kada

Novak će imati i motiv više protiv Musetija, jer će ga sa tribina gledati i jedna od najvećih sportskih zvezda i njegov prijatelj i veliki navijač - Jusein Bolt, koji mu redovno čestita na velikim uspesima, a nisu krili da su bliski i kroz šale na društvenim mrežama.

Najbrži čovek sveta, koji sa 9.58 drži svetski rekord u sprintu na 100 metara, došao je na tribine u Monte Karlu u društvu tri lepotice. Sa njim u društvu bile su brazilska manekenka Izabel Gular, francuska manekenka Sindi Bruna, kao i italijanska TV voditeljka Melisa Sata.

Melisa je sada u vezi sa Mateom Beretinijem, koji će takođe igrati u Monte Karlu, ali poslednji meč dana. Ona je poznata po vezama sa mnogim fudbalskim zvezdama, poput Kristijana Vijerija, bila je u braku sa Kevinom Prinsom Boatengom, imala je vezu i sa biznismenom Đanlukom Vakijem, a čak se pominjalo da je imala i aferu sa Kobijem Brajantom, zbog čega je njegova supruga Vanesa svojevremeno htela da se razvede.


Melisa je sada zauzela mesto na tribinama pored Juseina Bolta, osvajača osam zlatnih olimpijskih medalja i 11 svetskih titula.

Kako se može videti na fotografijama, vladala je mala zabuna ko gde sedi, pa su se na kraju Gular i Bruna smestile jedna do druge u red ispod, dok je Bolt sedeo pored Melise Sate.

Mnogi su verovatno i ljubomorni na Bolta, kada vide u kakvom društvu gleda mečeve u Monte Karlu.

Pogledajte i fotke Izabel Gular:

Po lepoti i atraktivnosti joj ne zaostaje ni Melisa Sata:

Podjednako atraktivna je i Sindi Bruna:

(Telegraf.rs)

Video: Novak na bini kao Snup Dog pokidao hit svetske zvezde: Đoković u najluđoj ulozi do sada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JOVAN MATIJEVIĆ

    13. april 2023 | 18:17

    I zaslužio je ja posle nepunih 45 godina vožnje autobusa po belom svetu ja sa već otpisan čak mi je i od moje banke javljeno AIK da kada napunim 75 godina da će mi neka od kartica biti pobiŝtena i isečena i to je u redu samo da ne nastave da naplaćuju održavanje računa !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA