≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna od najprovokativnijih teniserki oslobođenja sumnje za nameštanje mečeva, igraće na Rolan Garosu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, oduvek je tvrdila da je nevina

  • 0
Yana Sizikova Foto: Instagram/yana_sizikova

Ruska teniserka Jana Sizikova igraće na Rolan Garosu, pošto je oslobođena sumnje u nameštanje mečeva, izjavio je njen advokat Frederik Belo, prenosi AP.

Sizikova je, podsetimo, uhapšena tokom Rolan Garosa 2021. godine zbog sumnje da je učestvovala u nameštanju meča u dublu.

Inače, Ruskinja važi za jednu od provokativnijih teniserki na VTA turu, u šta se možete uveriti i u fotografijama u galeriji:

- Sizikova, koja je oduvek tvrdila da je nevina, stoga je definitivno oslobođena svake sumnje. Ceo slučaj je zatvoren u aprilu s obzirom na to da krivični postupak nije mogao da bude pokrenut, jer se ne mogu potvrditi činjenice za koje je Sizikova optužena - izjavio je Belo.

Tužilaštvo u Parizu saopštilo je tada da je ruska teniserka uhapšena "za sportski mito i organizovanu prevaru" i da su ta dela verovatno počinjena u septembru 2020. godine tokom trajanja Rolan Garosa.

Kratko je bila u pritvoru i demantovala je sve navode tužilaštva u Parizu. Ruska teniserka se trenutno nalazi na 50. mestu WTA lista u dubl konkurenciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA