≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novakov omiljeni sat: Ovo je model koji ne skida dok podiže pehare

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak je osvajanjem 23. Gren Slema na Rolan Garosu postao najbolji svih vremena, a na svečanoj ceremoniji promovisao i sponzore

  • 2
Novak Đoković, Rolan Garos 2023 Foto: AP/Tanjug

Novak Đoković je postao najbolji svih vremena osvajanjem Rolan Garosa, što je bio njegov 23. trofej na Gren slem turnirima. Zlatnim slovima u anale belog sporta upisao se posle pobede nad Kasperom Rudom od 3:0 (7:6, 6:3, 7:5), a njegovi sponzori imali su višestruku korist.

Inače, naš teniski as poznat je i kao promoter određenih brendova. Poznato je da je nekada zastupao Seiko, a od 2017. godine postao zaštitno lice proizvođača sportsko-elegantne odeće i opreme „Lacoste“, jednog od najprestižnijih svetskih brendova

Novak je od 2021. godine ambasador kompanije Hublot koja se bavi prodajom luksuznih satova. On je na ruci, prilikom svečane ceremonije, imao model Hublot "Big Bang MECA-10 Ceramic Blue" koji je nosio i kada je podizao pehar na Australijan openu.

Vrednost ovog modela procenjuje na 24.100 dolara. Ipak, ovaj modni detalj je primećen tokom ceremonije. Izgrađen je od titanijuma i keramike, otporan je na vodu do 100 metara dubine. Naime, kućište je napravljeno od 45 mm mikrobrušene, polirane plave keramike, sa crno-plavom gumenom trakom. Otvoreni brojčanik pokazuje mehanizam HUB1201 sa 10-dnevnom rezervom snage.

Pamti se i osvajanje Australijan opena 2023. godine, kada je naš teniser nosio dva različita modela ovog sata u razmaku od dva dana. 

Tada je tokom govora nosio pomenuti model, da bi kasnije nosio "Big Bang Unico Essential Grey", koji je proizveden u svega 200 primeraka. Njegova cena je 20.700 evra, a takođe je izgrađen od titanijuma, a karatkterističan je i po tome što možete da vidite unutrašnjost sata i gotovo čitav mehanizam.

Modele satova koje poseduje naš as možete videti u galeriji ispod teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Goran Ivanišević o Britancima i negativnoj kampanji o Novaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA