Vreme čitanja: oko 1 min.

Švjontek zaustavila Sabalenku i burno proslavila plasman u finale završnog turnira!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako osvoji titulu vraća se na prvo mesto

  • 0
Iga Švjontek Foto: Tanjug / AP

Veliki derbi na WTA turu odigran je u noći između nedelje i ponedeljka, a slavila je trenutno druga na svetu Iga Švjontek. Arini Sabalenki je izgleda prekid manje prijao pa je pretrpela ubedljiv poraz, 2-0, po setovima 6:3, 6:2.

Meč koji je imao ulog i mesta broj jedan na kraju godine je u potpunosti pripao Poljakinji. Bila je vidno raspoložena i raznovrsna sa udarcima, dok je Beloruskinja odigrala jedan od slabijih mečeva u finišu sezone.

Iga je pobedu vrlo burno proslavila, što je i očekivano s obzirom na to kakvo rivalstvo je izrodilo u duelima sa Arinom.

Plasmanom u meč za pehar, gde je čeka Džesika Pegula, Švjontek je tako sebi dala šansu i da se trijumfom vrati na prvo mesto WTA liste. U slučaju pobede Amerikanke Sabalenka ostaje na vrhu.

- Osećam da je broj jedan još daleko jer mislim da će finale biti najteži meč. Možemo da pričamo o tome posle, a ja ću samo nastaviti da radim isto što i prethodnih dana. Ne znam još šta će biti ključno u finalu, razmišljaću o tome kasnije - istakla je Švjontek uoči finala koje je na programu u ponedeljak uveče.

(Telegraf.rs)

Video: Ispod haljine ni traga od gaćica: Arina Sabalenka bez donjeg veša na zvaničnoj večeri WTA tura

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA