≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Alkaraz ima nemoguću misiju: Španac posle Đokovića mora da prođe golgotu, a onda ga čeka i novi meč...

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako li će ovo uspeti Španac?

  • 0
Karlos Alkaraz Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković i Španac Karlos Alkaraz u Rijadu igraju egzibicioni meč, koji bi trebalo da služi i kao uvertira pred dešavanja koja slede u januaru, kada se očekuje i prvi teniski Grend slem, u vidu Australijen Opena, između ostaloga.

Đoković i Španac u Rijadu prikazuju neverovatan tenis, što govori i činjenica da igraju već tri seta, ali, ono što je zanimljivo jeste činjenica da Alkaraz nedugo nakon ovog meča ima i još jedan.

Naime, Karlos Alkaraz i Novak Đoković su svoj meč počeli u sredu, 27. decembra, od 17.25 časova, a on je otišao u tri seta, te traje više od dva sata. Ono što je čudno, jeste i to da Karlos Alkaraz ima svoj novi egzibicioni meč u rodnoj Španiji i to nakon jedva 25 sati.

Alkaraz bi trebalo u Mursiji da igra protiv Roberta Bautista Aguta s počekom od 20.30 u Mursiji, što znači da će imati manje i od 20 sati za put do Španije, odmor, i sve ostalo do novog izlaska na teren.

Čini se kao prava nemoguća misija za mladog tenisera.

(Telegraf.rs)

Video: Novak spasao meč loptu i posle skoro četiri sata epski srušio Alkaraza: Najbolji poeni sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA