Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak Đoković sa dve reči pokazao koliki je gospodin: Evo šta je poručio Rafaelu Nadalu posle pobede Španca

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imao je poruke i za Osaku i Emu Radukano koje su se takođe vratile na teren

  • 4
Rafael Nadal, Novak Đoković, Australijan open 2019 Foto: Greg Wood / AFP / Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno je u Australiji i igra sa velikim uspehom na Junajted Kupu, a sve kako bi što spremniji dočekao prvi Grend slem sezone u Melburnu, na kojem će nastupiti i jedan od njegovih najvećih rivala u karijeri, Rafael Nadal. 

Popularni Bik sa Majorke posle godinu dana pauze, vratio se na teren na turniru u Brizbejnu i to protiv starog poznanika Dominika Tima kojeg je pobedio sa 2:0. Takođe, i Naomi Osaka i Ema Radukanu nisu igrale, ali su se u novoj sezoni vratile.

Tako, Novak je svom najvećem rivalu Nadalu, kao i damama, poželeo dobrodošlicu i lep povratak na teren. On je postavio njihove fotografije na društvene mreže uz komentar: "Dobrodošli nazad".

(Telegraf.rs)

Video: "Najbolji sportista na svetu svih vremena": Osvanuo novi baner iznad Noletovog restorana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    2. januar 2024 | 17:11

    ali zašto se među prvima izdvojio Nole da čestita ovom naduvenom Nadalu🤔🫣Setimo se samo kad je baš Nadal bio javno zadovoljan što su mu konačno namestili da zbog korone ne igra Novak. A mislio je da je stvar gotova i da će posle samo po sebi da Nadal osvoji odn. iskoristi priliku da osvoji titule dok Nole ne bude igrao. Al ima Boga!! A tek kad god je osvojio Novak neki trofej ovaj naduveni Nadal bi jedva čestitao i to među zadnjima ,jadno i bedno od strane Nadala . Mi u klin a Nole u ploču , al eto i tako to biva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA