Vreme čitanja: oko 1 min.

Zakazan susret Kirjosa i Đokovića na Rod Lejver Areni: Novak će morati da odgovori na brojna pitanja

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kirjos se oporavlja od povrede, a slobodno vreme koristi na kreativan način

  • 0
Novak Đoković, Nik Kirjos, Vimbldon finale Foto: Tanjug/AP

Iako se povukao sa Australijan Opena zbog povrede, Australijski teniser Nik Kirjos će se i sresti sa Novakom Đokovićem na Rod Lejver Areni.

Razlog za njihov susret je podkast i intervju koji bi trebalo da urade. Naime, Kirjos će intervjuisati svetskog broja jedan za epizodu svog novog podkasta "Good Trouble", nakon humanitarnog meča u četvrtak uveče.

Ovaj dvadesetosmogodišnjak će takođe razgovarati sa igračima koji učestvuju u otvorenim treninzima na centralnom terenu u petak popodne - što će navijači moći da prate.

Takođe će pružiti komentare o žrebu za Australijan Open - koji će se održati od 13 sati u četvrtak na Melburn Parku i biti emitovan na AO YouTube - kao pripremu za njegovu nadolazeću ulogu komentatora sa Eurosporta tokom glavnog turnira. Premijera podkasta bivšeg finaliste Vimbldona zakazana je za 24. januar, a među potvrđenim gostima su i teniseri Naomi Osaka i Frances Tiafoe, poznati kuvar Gordon Ramsay i bokser Majk Tajson.

- Jedva čekam izlazak moje nove serije. Bilo je teško za mene da propustim poslednju godinu zbog povrede, ali zabavljao sam se komentarišući i razvijajući svoj sopstveni talk show. Imamo sjajan line-up gostiju za prvu sezonu i jedva čekam da svi to pogledaju. - istakao je Kirjos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA