≫ 

Alkaraz: "Plakao sam zbog Đokovića, on je po brojkama najbolji svih vremena, ali..."

 ≫ 

Španac ističe da su za njega svi članovi velike trojke najveći

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika alex 06
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ген

    01. mart 2024 | 10:25

    Ovaj klinac je vec sada slabog zdravlja,a odlaskom Rafaela i Rodzera, tenis je izgubio na kvalitetu.Vazno je da Novak zabetonira vecnu listu u svom veku.Sta ce biti za 100 godina....To ne zna niko, roboti ce igrati tenis verovatno.

  • trener

    22. februar 2024 | 12:31

    Najbolji svih vremena su Siner i Medvedev. Ali Siner ima jacu psihu nego Medvedev i Alkaraz. Serva je sve u tenisu. A da bi imao servu moras, pod jedan, da imas visinu, i pod 2 snagu. A sto se tice ostaloga, pimplanje loptice se nauci. Ono sto se ne moze nauciti to su visina i psiha. Siner je stvoren darom prirode. On pola svoje dominacije ostvaruje psihom. Nole mora da se trosi u servi mnogo vise nego Siner. Dakle, dok ima u rezervoaru, Nole gura servu. Onda dodje neki Hurkac. Nole ga pobedi ali od tad do kraja turnira nema vise te serve i gotovo. Siner medjutim, zbog visine, servira bez napora i to bombe od preko 230, celi turnir. A pimpla lopticu kao car. U Noletovo vreme, levati su igrali tenis: pravolinijski Nadal, svilenkasti Federer. Tu i tamo neki snagator poput pacera Raonica koji ne zna da pimpla, itd. Nole je redovna zrtva Sinera i tu se ogleda sva njegova nemoc. Kao sto sam mnogo puta govorio Noletu, za snagu je potrebno 5 godina rada. To sada otpada. Nole je cesto dobijao u tih 24 grand slama, od 0:2 do 3:2 jer tenis je jos bio "gosparski" sport tipa Federer. Onda je shvatio da od toga nema nista i poceo da igra max sve. Ali videli smo rezultat toga. Ono sta moze da pokusa Nole sada je da ode u MMA kamp i tu pokusa da ugura u kratkom periodu sto vise treninga. I da se nada da ce neko slabije psihe da skine Sinera pre finala i onda potrazi tu svoju sansu, u psihickoj prednosti. Jer Siner je nepremostivi bedem za Noleta. Da me slusao ovih 10god bila bi druga prica.

  • Bhm

    21. februar 2024 | 16:19

    Hahaha ma nisu bitne brojke kada se gleda rezultat 😂 !!!!!!Jok batice,bitna je boja čarapa ministra poljoprivrede Nikaragve koje će navući u sredu kada se priča o rezultaima najboljeg!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA