≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skijala sa Federerom, hvalila Nadala, sada "crkava" od smeha u teretani sa Đokovićem: "Spreman si..."

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak je oduševio legendarnu skijašicu...

  • 0

Srpski teniser Novak Đoković se nalazi u Americi, gde ga od ove srede očekuje nastup na Mastersu u Indijan Velsu.

On je ove večeri dobio i svoje rivale, a pred sam početak turnira utisak je da je dobro trenirao ali se i zabavio. Naime, bio je gost na utakmici LA Galaksija, kada se družio sa Dejanom Joveljićem, okušao se i u Američkom fudbalu gde je bacao dodavanja. Takođe, Novak je iznenadio studente prethodnih dana kada se pojavio na preszižnom Univerzitetu UCLA i trenirao i družio se s aučenicima. Potom, odgledao je meč LA Lejkersa i Denver Nagetsa i sa "srpskim društvom" gledao Nikolu Jokića.

Potom, usledio je susret i druženje sa legendarnom skijašicom Lindzi Von, koja ga je i snimala tokom treninga. Zanimljivo, par dana posle prvog susreta, njih dvoje su zajedno trenirali i u teretani, a velika šampionka je bila oduševljena.

- Dobila sam puni Novak Đoković doživljaj u teretani...super smo se zabavili! Hvala tebi i tvom timu što ste mi dozvolili da se pridružim. Uvek volim nove izazove! Sada moram da treniram za momenat kada budemo igrali tenis zajedno! Mislim da si već spreman za skijanje - napisala je ona.

Pogledajte neke od fotografija čuvene sportistkinje:

Zanimljivo, Lindzi je Novaka nazvala "GOAT" -om, najvećim svih vremena, a isto je uradila i kada je skijala sa Rodžerom Federom, ali  igledala meč Rafaela Nadala. Potom, sve je objasnila, tako što je za svu trojicu napisala da su najveći.

(Telegraf.rs)

Video: "Tomba La Bombaa...": Đoković podelio urnebesan snimak sa skijanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA