Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz Đokovićeve PTPA organizacije poslali jaku poruku kada je u pitanju Simona Halep: "Ne zovite to pobeda..."

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljive reči izvršnog direktora

  • 0
Simona Halep Foto: AP/Tanjug

Mnogi smatraju da je odluka da se Simoni Halep smanji kazna zbog kršenja antidoping pravila svojevrsna pobeda rumunske teniserke, ali tako ne razmišlja i izvršni direktor PTPA organizacije koju je osnovao Novak Đoković!

Naime, pomenuti direktor Ahmad Nasar oglasio se na mreži "X" i poslao je jaku poruku povodom najnovije odluke CAS-a (Sud za sportsku arbitražu u Lozani) da se Simona konačno vrati na teren.

Podsetimo, Rumunka je bila suspendovana na četiri godine u septembru 2023. kao i privremeno od oktobra 2022. godine. CAS je naveo da je suspenzija rumunskoj teniserki istekla u julu prošle godine.

- Prvo i najvažnije, drago nam je da je Simona konačno očistila svoje ime. Ali uzdržite se od toga da to nazovete „pobedom“. Ovde niko zaista nije pobedio. Ona ne dobija poslednju godinu i po dana unazad. Ona ne dobija poene za rangiranje i novac nazad. I, zagonetka, CAS je presudio da je Simonina suspenzija okončana prošlog jula… neko ima vremensku mašinu?? Ovo mora da se promeni. I radićemo da to promenimo - jasan je bio Nasar.

Podsetimo, Novakova PTPA organizacija pružila je podršku Simoni onog trenutka kada je Rumunka zapala u probleme.

- PTPA je posvećen to da Simona Halep, kao i svi ostali teniseri, imaju fer suđenje tokom čitavog procesa. Borićemo se za njena prava i gledati da urgiramo na transparentnosti za sve ostale tenisere - stajalo je svojevremeno u saopštenju organizacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA