≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak šokantno izgubio brejk viška zbog bizarnog poteza Nardija, nije pomogla ni svađa sa sudijom

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pravila su jasna...

  • 2
Novak Đoković Printskrin: Sport Klub

Izgubio je Novak Đoković prvi set od Luke Nardija (na kraju i meč), pomalo i neočekivano, da bi drugi sjajno otvorio i poveo sa 2:0 zahvaljujući ranom brejku!

Međutim, Italijan je već u narednom gemu stigao do ribrejka na retko viđen način - tako što je praktično zbunio i prevario Novaka.

O čemu se radi?

Nole je prvi put serviraio u mrežu, drugi put je lopta bila u terenu, ali je Nardi stao kao da je dupla greška. U međuvremenu je ipak odigrao, prebacio lopticu preko mreže, a Nole je bio taj koji je onako začuđen izgubio poen i servis.

Ljutio se Novak zbog te situacije, imao je raspravu sa sudijom koji je ostao nepokolebljiv i pokušao je Srbinu da objasni kako Italijan nije digao ruku i tražio prekid, odnosno da govor tela, gledajući pravila, ne utiče na poen.

Epilog svega - izjednačenje na 2:2. Nešto kasnije i pobeda Nardija posle skoro dva i po sata borbe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • taifun

    12. mart 2024 | 03:46

    A sta tačno zahteva gubitnik, propisi i pravila su jasna, nek igra samo ATP Beograd gde su svi naklonjeni njemu jer ovde gde je regularno nema sta da trazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA