≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Siner "prekopirao" Đokovića: Uradio je isto što i Novak, ali je nešto ipak zaboravio...

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijana često porede sa Novakom...

  • 2
Janik Siner Novak Đoković Printscreen; Twitter/@TennisTV; Printscreen: Youtube/Roland-Garros

Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u finale Mastersa u Indijan Velsu pošto je u u polufinalnom duelu savladao Janika Sinera sa 2:1.

Sam meč prekinut je na početku zbog kiše koja je padala, a upravo tada desio se jedan zdanimljiv momenat zbog kojeg su Italijana ponovo uporedili sa Đokovićem.

Naime,kada je kiša počela pri rezultatu 2:1 u prvom setu za Sinera, devojka koja skuplja loptice je donela kišobran i sela je pored Janika Sinera. Italijan je uzeo od nje kišobran kako bi ga sam držao i tako zaštitio i sebe i nju.

Devojka se odmah postidela, počela je da se smeje, a kamere su uhvatili sve te detalje.

Sve ovo podsetilo je na Novakov meč sa Rolan Garosa iz 2014. godine kada je igrao protiv Portugalca Žoaa Souse. Tada je kiša prekinula meč, a dečak koji sakuplja loptice je doneo kišobran Novaku. Tada ga je Novak pozvao da sedne, uzeo kišobran, a za uzvrat mu je dao da drži njegov reket. Potom, Novak je izvukao dve flašice napitka, a onda su nazdraili zajedno. Ovo je bio momenat za pamćenje.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković pred Indijan Vels pokazao šta ume sa fudbalskom loptom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA