≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izbacio Đokovića u Indijan Velsu, pa poražen od "čudovišta" koje je upravo Nole stvorio

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čeh osvetio prvog tenisera planete

  • 0
Novak Đoković, Jakub Menšik Foto: Instagram.com/mensik.jakub

Najveću pobedu u dosadašnjem toku karijere Luka Nardi upisao je pre manje od nedelju dana u trećoj rundi Indijan Velsa protiv Novaka Đokovića i tako ostavio ceo teniski svet u šoku. Pričalo se o mladom Italijanu koji ni sam nije verovao šta je učinio, međutim on nije uspeo da nastavi svoju seriju.

Trenutno 96. teniser planete u osmini finala je eliminisan od Tomija Pola, a u ponedeljak je zaustavljen u kvalifikacijama za Masters u Majamiju pošto je Jakub Menšik bio bolji od njega u prvoj rundi.

Češki teniser je za 71 minut slavio sa 2-0, po setovima 6:4, 6:2, a simbolično je to što je njegov idol upravo Novak Đoković. I ne samo to...

Momak rođen 2005. godine je prvi put u žižu javnosti isplivao kada je kao 16-godišnjak trenirao sa Noletom zajedno u Crnoj Gori i to upravo na njegov poziv nakon finala Australijan opena 2022. U više intervjua isticao je da je srpski as njegov idol i inspiracija, a nedavno je ostvario i uspeh karijere.

U finalu turnira u Dohi porazio ga je Karen Hačanov, međutim to je bila samo najava potencijalnih uspeha koji ovog mladića očekuju u budućnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković pred Indijan Vels pokazao šta ume sa fudbalskom loptom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA