≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve fotografije Arine Sabalenke posle tragedije i smrti dečka: Sva u crnini, bez osmeha na licu

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U četvrtak je očekuje meč protiv dobre drugarice

  • 0
Arina Sabalenka Foto: Megan Briggs / Getty images / Profimedia

Beloruska teniserka Arina Sabalenka doživela je veliku tragediju u ponedeljak u Majamiju, u kom se trenutno odežava WTA turnir iz serije Masters. Njen momak Konstantin Kolcov je prema izveštaju policije izvršio samoubistvo skokom sa balkona u hotelu u kom je bio smešten.

Ona je ipak odlučila da ostane u glavnom žrebu turnira i neće se povući, a viđena je i kako trenira u utorak tokom dana.

Sada su se pojavile i prve fotografije sa treninga koji je odradila pred okršaj sa velikom prijateljicom Paulom Badosom u drugom kolu, što će zaista biti i simboličan momenat.

U društvu trenera i često sparing partnera Antona Dubrova sa kojim sarađuje od 2020. i još jednog člana stručnog štaba, bivšeg tenisera Andreja Vasilevskog odradila je pripremu za prvi meč.

Bila je skroz u crnini nakon tragičnog događaja i bez osmeha na licu. Ona je prošle godine ispala u četvrtfinalu Mastersa u Majamiju, a ove godine juri drugi veliki trofej nakon što je osvojila Australijan open.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA