≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rodik jezivo isprozivao Đokovića: "Bio je tako očajan protiv 123. na svetu, to mrzim kod njega"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikanac opleo po najboljem na svetu

  • 4
Endi Rodik, Novak Đoković, US Open 2023 Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nakon ranog ispadanja sa turnira u Indijan Velsu Novak Đoković je odlučio da ode na odmor i preskoči Masters u Majamiju. Priča o šokantnom ispadanju od mladog Luke Nardija ipak je i dalje akutelna.

Tek 123. teniser sveta u tom trenutku je u drugoj rundi šokirao prvog na planeti, a jedan potez posebno je zasmetao legendi američkog tenisa Endiju Rodiku.

- Bio je to očajnički potez. Ne vidim što bi Novak bio tako očajan protiv 123. na svetu. Pod jedan, momak nije prestao sa igrom. Pogledajte, nije stao. Imate 27 klipova Đokovića gde, i to baš mrzim, okreće časovnik 13 godina unazad i očekuje od nas da se setimo jednog poena, i kao da nema nikakvog znaka kako Novak staje, ali ustvari staje i više nego što je Nardi u tom trenutku. Nardi nije stao sa igrom. Čak iako tvoj protivnik stane, ne mora da znači da moraš i ti. sasvim suprotno! Ako oni stanu, ti nastaviš, osvojiš poen.

Nastavio je Amerikanac u svom podkastu da proziva.

- To je kao da si izabrao - pod jedan, da pogrešiš oko toga šta neko drugi radi. Onda doneseš pogrešnu odluku u vezi nastavka poena, onda se žališ sudiji i to posle pomeneš mlađem igraču, koji je imao najveći momenat u svojoj karijeri prilikom tog rukovanja, to je po mom mišljenju neiznuđena greška - zaključio je Rodik.

(Telegraf.rs)

Video: Razmahao se Nole, spreman da uzme trofej u Insijan Velsu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    22. mart 2024 | 13:16

    Svira k..........taj Rodik.......on nije igrao dobro ni kad je bio u najboljoj formi kao Novak sad.......prava lica pokažu svi kad Novak ispadne sa nekog turnira......neka svi sviraju a na papiru što se tiče statistike sve piše.......

  • Realno

    22. mart 2024 | 14:06

    To je isto kada thierry Henri jedva doceka da kritikuje CR7. penzija je cudo,a ovi igraju jos uvek profi.

  • Lord

    22. mart 2024 | 14:02

    Naravno da je Rodik u pravu,Djokovic je igrao sramotno lose,i bolje je da okaci reket o klin,i casno napusti tenis,dok je jos na prvom mestu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA