≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković dobio savet oko novog trenera: "On je idealan, ali znam da Novak to neće uraditi"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najnovije ime koje se "nudi" Noletu jeste Džon Mekinro

  • 6
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Upražnjeno mesto trenera Novaka Đokovića glavna je tema u teniskom svetu otkako se pojavila vest da je Goran Ivanišević bivši, dok je i sam Nole u međuvremenu priznao zbog čega je uopšte došlo do razlaza!

S druge strane, licitacija oko potencijalnog zamenika (mada se ne zna ni hoće li ga biti) uveliko je krenula, pa je tako u šali isplivalo i ime Rodžera Federera. Endi Rodik tvrdi da je povratak Marijana Vajde idealno rešenje, dok nekadašnji teniser Džon Lojd smatra da bi Novak trebalo da se okrene ka Amerikancima.

Lojd je svojevremeno bio 21. igrač sveta, mnogi ga više znaju po tome što je bio u braku sa Kris Evert, a ime koje predlaže Đokoviću jeste Džon Mekinro. Najviše zbog toga što bi nekonvencionalan pristup koji imaju Ameri mogao da pomogne Srbinu.

- Prebacio bih se na nekoga ko je levoruk. Išao bih sa nekim popun Džona Mekinroa, ali znam da Đoković verovatno to ne bi uradio, Ne treba mu neko ko će da radi vežbe sa njim ili nešto slično, već neko ko će ga motivisati na velikim mečevima - rekao je Lojd za "Tennis Channel."

A kada je u pitanju novi trener, sam Novak je rekao:

- Još nemam jasnu ideju ko bi mogao da ga zameni i da li će to neko uopšte i biti. Uvek sam imao trenere uz sebe, pokušavam da sam osetim šta mi prija i šta je potrebno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skåne

    29. mart 2024 | 10:55

    Samo i jedino Vajda ga moze podignuti i vratiti na pravi put.

  • Madada

    29. mart 2024 | 10:20

    Za Novaka, ili Vajda ili niko ti ne treba.

  • Др

    29. mart 2024 | 10:17

    Ако господин Лојд није знао и Иванишевић.је леворуук!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA