Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je moguće da je novinar pitao ovo Đokovića? Kao da je zaboravio da je pred njim najbolji ikad!

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Delovalo je kao da i sam Novak ne veruje šta sluša

  • 19
Novak Đoković Printskrin: Twitter.com/@pavyg

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je započeo turnir u Monte Karlu pošto je savladao Romana Safiulina sa 6:1, 6:2.

Nole je uspešno krenuo u sezonu na šljaci, a u narednom kolu čeka ga duel protiv Lorenca Musetija, koji je iznenadio Tejlora Fraica, 13. nosioca turnira.

Nakon uspeha protiv Safulina, Đoković je bio raspoložen, a na konferenciji za novinare je dobio i pitanje koje je mnoge šokiralo.

Novak nije krenuo sezonu onako kako je navikao. Izgubio je polufinale Australijan opena od Janika Sinera, a potom i treće kolo Indijan Velsa od Luke Nardija, koji je takođe Italijan.

To je bio i povod novinaru za pitanje, jer Novak u narednom meču takođe igra protiv Italijana, a pitanje je glasilo.

Čega se sećate iz meča sa Musetijem prošle godine i da li ste na neki način uplašeni jer igrate protiv još jednog Italijana, jer ste izgubili od Sinera i Nardija - pitao je novinar, kao da ne shvata da ispred njega stoji najbolji teniser svih vremena.

Delovalo je kao da i Novak ne veruje šta sluša, ali je gospodski odgovorio i pokazao koliko je samouveren.

- Ne plašim se nikoga i ničega, ali se nadam da ću dobiti šansu da igram sa njim ovde. On je jedan od najtalentovanijih igrača na šljaci, ima prelep jednoručni bekhend, može da uradi mnogo stvari. On je jedan od igrača koji najviše obećavaju, ne samo u Italiji, već i u svetu. Ali sviđa mi se kako sam odigrao svoj meč u poređenju sa prvim mečom prošle godine, osećam se drugačije, više spremno i ko god bude sa druge strane mreže, nadam se da ću pružiti svoju najbolju partiju.

(Telegraf.rs)

Video: Idila u kraju gde Novak Đoković ima stan u Monte Karlu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milivoje

    10. april 2024 | 08:42

    Imam utisak da se neki novinari samo spremaju da provokativnim pitanjima uvrede Nola.Neki ni sami nisu dvesni svokih pitanja.Onda proradi njegov inst i moze sve.Idemooooo Nole🙏💪🏻👍😂

  • Dejan

    10. april 2024 | 09:02

    Au Nole sta im radis, svaka cast...

  • Sofronije

    10. april 2024 | 08:56

    Previse je fin Nole…previse je kulturno odgovorio…da koristis rec “scared” a pricas sa najboljim svih vremena koji se nije bojao ni kad je morao da spasi 2-3 mec lopte u finalima…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA