≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emotivna izjava Nadala: "Zbogom Godo, bio je to moj poslednji meč"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rafa je potvrdio da ga više nećemo gledati u Barseloni

  • 5
Rafael Nadal Foto: Tanjug/AP

Izgubio je Rafael Nadal u 2. kolu Barselone od Aleksa de Minora (2:0) i tako skoro sigurno završio karijeru kada je u pitanju pomenuti turnir!

Nikad ne reci nikad, ali Nadal je posle poraza indirektno rekao da praktično ne postoji verovatnoća da ga sledeće godine gledamo na "Godou", i to na stadionu koje nosi ime po njemu.

- Ne govorim definitivno o konačnom oproštaju, uvek uvodim „skoro sigurno“ ili „mislim“. Život mi jasno pokazuje put. Mislim da je to bila moj poslednji meč u Barseloni. Igrao sam kao da mi je poslednja utakmica - rekao je Nadal i dodao:

- Odlazim uveren da sam napravio korak napred, ali danas nije bio dan kada sam morao da budem dobro, nije bio dan da ostavim sve i umrem, već za nekoliko nedelja. Da vidimo da li ću u Madridu moći malo više i još malo u Rimu, zatim u Parizu. U Barseloni to što sam mogao da igram je već bila odlična vest. Danas se nije radilo o pobedi, već o tome da izađem zdrav. I to se desilo. Još nije bilo vreme da se traži herojstvo. Nisam mogao sebi da dozvolim da igram više od dva sata.

Na kraju, emotivno se oprostio od turnira koji je osvajao 12 puta.

- Zbogom Godo, mnogo sam uživao. Dobiti dvanaest puta bilo je nezamislivo. Mogu samo da vam kažem hvala. Napravio sam priču koja do sada nije bila napravljena, odlazim miran.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA