≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Rimu vređali tenisera koji je nedavno opljačkan i njegovu devojku, ćerku velike legende, pa dobili poljubac!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako su se samo razjarili kada su videli njegovu reakciju

  • 1

Rim je ove godine izgleda i "večni grad", ali i mesto za velike teniske skandale. U petak uveče se dogodila nezapamćena situacija, kada je flašica pala direktno sa tribina na glavu Novaka Đokovića posle njegove pobede nad Korentanom Muteom, ali nije to jedina negativna stvar koja se desila.

Imao je Sebastijan Korda iza sebe neuspešan period i vrlo turbulentan, pošto je na Mastersu u Monte Karlu opljačkan na ulici, a zatim ušao u lošu seriju rezultata. Kao so na ranu došla su dešavanja na susretu drugog kola u Italiji protiv domaćeg igrača Flavija Kobolija.

Sve vreme su navijači koji su se nalazili tik uz teren nešto dobacivali, a prema tvrdnjama Amerikanca u pitanju su bile uvrede na račun njegove porodice i devojke.

- Ovo posvećujem navijačima iza mene koji su govorili neprikladno o mojoj devojci, porodici i timu puna dva i po sata. Hvala vam za dodatnu motivaciju napisao je Korda.

Uz to, priložio je i snimak na kom šalje poljupce pomenutim gledaocima, koji su se razjarili kada su videli njegovu hladnu reakciju.

Korda je inače u vezi sa ćerkom legendarnog češkog fudbalera Pavela Nedveda Ivanom, a on je tokom karijere nastupao za Juventus sa velikim uspehom.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je ćerka legende fudbala koju su sve vreme snimali na Novakovom meču, ali nije navijala za njega

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA