≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Francuski fudbaler i trener došao na Rolan Garos u dresu Zvezde: Ovako je proslavio titulu ABA lige u Parizu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reč je o bratu teniserke Kristine Mladenović, a koji je sada inače teniski trener

  • 9
Luka Mladenović Foto: Instagram / Printscreen / lukamlade

Titulu Crvene zvezde u ABA ligi posle tri pobede u finalu nad Partizanom proslavili su navijači ne samo u Srbiji, nego i širom svetskih meridijana. Čestitke su stigle od mnogobrojnih bivših igrača, klubova, a zanimljivo, ove večeri i sa Rolan Garosa.

Poruku u vidu dva emotikona srca i fotografiju u dresu Zvezde sa mesta na kojem će se naći najbolji svetski teniseri za nešto manje od nedelju dana poslao je francuski fudbaler, a sada teniski trener, Luka Mladenović.

U pitanju je brat poznate francuske teniserke, Kristine Mladenović, a i Luka takođe pored francuskog nosi i srpsko državljanstvo.

Zanimljivo je da je kao mladi fudbaler nastupao u francuskom prvoligašu Mecu, koji je ove sezone uspeo "bizarno" da se, barem za sada, izvuče od ispadanja u niži rang, a potom je Luka bio deo Sargemina, Kalea, Roa i Bovea.

Već pet godina nema klub, jer se sada mnogo više posvetio tenisu, gde je postao trener i pomaže svojoj sestri u pripremama za velike turnire.

Inače, Mladenovićeva je dobila vajld-kard za učešće u glavnom delu žreba za Rolan Garos, tako da će preskočiti ovonedeljne kvalifikacije.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković trenirao u Košutnjaku posle povratka iz Rima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    21. maj 2024 | 06:32

    Srbija od Tokija do Milvokija🇷🇸👍🙏😂

  • Kole 2335555

    21. maj 2024 | 07:18

    Nije bolest sve sto boli !!!

  • GrobAr

    21. maj 2024 | 09:04

    I da ispadnemo iz lige nikad se bih menjao sa njima, mnogo je velika razlika izmedju njih i nas u pristupu, odnosu prema klubu i naciji a što je najgore oni to ne mogu da shvate...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA