Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna situacija: Novak će svog sledećeg rivala u Ženevi saznati samo par sati pred četvrtinale

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prekinut je meč Denisa Šapovalova i Talona Grikspora zbog

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Eh, ta kiša... Prekinula je nakratko našeg Novaka Đokovića večeras u Ženevi, a sada je načinila da neće znati svog rivala u četvrtfinalu sve do samo nekoliko sati pred njegov početak!

Naime, negde na polovini drugog seta duela između Denisa Šapovalova iz Kanade i Talona Grikspora iz Holandije, odlučeno je da se igra dalje ne nastavi, jer su padavine ponovo počelo da ometaju igrače.

U trenutku prekida, Šapovalov je vodio sa 1:0 u setovima, pošto je prvi dobio posle tajbrejka, gde je bilo 9:7, a u drugom je taman bio poveo sa 3:0, ali je Holanđanin uzvratio, pa je na prekidu bilo 3:3 i 15:0 na servis Kanađanina.

Organizatori tek treba da odrede kada će njih dvojica da kompletiraju svoj meč, ali pošto je duel Novaka Đokovića sa pobednikom planiran oko 15.30 časova i treći je po rasporedu, jasno je da će Kanađanin i Holanđanin najverovatnije biti prvi ili drugi duel na Centralnom terenu.

To znači da će Nole najverovatnije svog rivala dobiti negde oko podneva, što znači da će imati oko četiri sata da se mentalno pripremi za duel četvrtfinala u Ženevi.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković trenirao u Košutnjaku posle povratka iz Rima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA