≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković posle šoka u Ženevi: "Nije lepo kad patite na terenu... Zabrinut sam i nisam favorit na Rolan Garosu"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniser je ostao zabrinut...

  • 13
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP/Martial Trezzini/Keystone

Srpski teniser Novak Đoković je poražen u polufinalu turnira u Ženevi od strane Tomaša Mahača, koji ga je dobio sa 2:1, po setovima 6:4, 0:6, 6:1 čime je napravio i jednu od najvećih pobeda u svojoj karijeri s obzirom na to da je savladao najboljeg tenisera ikada.

Ipak, imao je Novak dosta muka tokom meča, pogotovo zato što je patio nakon prvog seta, kada je tražio i medicinski tajmaut.

On je i sam rekao da je zabrinut za sebe.

- Naravno da sam zabrinut... Nisam igrao dobro cele tokom godine, osim nekoliko mečeva. Stvari su takve kakve su... Ne vidim sebe kao favorita u Parizu. Pokušaću da idem meč po meč, pa ćemo videti - rekao je Novak Đoković.

- Nisam imao dobro veče, danas je bilo jako teško. Imao sam neverovatnu mučninu tokom prvog dela meča. Ne želim da oduzimam ništa od Tomaša Mahača, koji je zaslužio pobedu, ali, ne znam šta da mislim o ovoj igri. Voleo bih da zaboravim.

Potom, rekao je i da ne zna kako je uspeo da osvoji set.

- Ne znam kako sam osvojio drugi set. Na kraju, balans je dobar, nadao sam se da ću odigrati jedan meč ovde, odigrao sam čak tri - rekao je Đoković, koji je potom i apostrofirao to da ima druge muke.

- Nije lepo patiti ovako na terenu. Teško je fokusirati se na tenis kada imate brige na umu. Nadam se da ću biti zdrav za Rolan Garos.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović: Nole i ja smo se dogovorili da u Parizu uzmemo to zlato

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miloš Obiloc

    24. maj 2024 | 18:40

    Nikad više ništa da ne osvojis, da budeš 1000 igrač sveta, ti si zadao domaći zadatak u narednih 20 god svima, bio, jesi i bićeš naša NAJ veća dika i ponos❤️❤️❤️

  • Laufer

    24. maj 2024 | 18:30

    Доста је било, достигао је врхунац, даље не иде. Не би ваљало да и даље каља блиставу каријеру, који ни један тенисер није постигао! Једноставно, више се не може, године чине своје, није више спреман за велике резултате. Губи од трећеразредних тенисера, а то број један на свету, себи не сме да дозволи!

  • Nemke

    24. maj 2024 | 18:30

    Definitivno treba da razmisli o povlačenju nakon Olimpijskih igara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA