Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedan gol u Norveškoj delio Srbina od tri miliona dinara: Pogodio je čak 17 parova, ali proklinjaće Vikinge!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neverovatan tiket ove nedelje sastavio je jedan igrač u kladionici Mozzart i malo je nedostajalo da postane milioner

  • 1
Mozzart Bet, tiket nedelje Foto: SK Brann, Youtube / Printscreen, Mozzart Bet / Printscreen

Zaista bogat fudbalski vikend je iza nas. Lige i kupovi širom Evrope polako, ali sigurno ulaze u svoju završnu fazu, što po pravilu garantuje dosta uzbuđenja, a oni najveći "znalci" imaju priliku da naplate svoje umeće uz malo više sreće. Tako je neverovatno malo delilo jednog igrača od toga da ove sedmice pogodi "ludi tiket" na kojem se našlo čak 18 parova u kladionici Mozzart!

Time je ostao uskraćen za dobitak od skoro 3.000.000 dinara, ali je zahvaljujući promociji "Naplati promašaj" dobio povrat uloga u vrednosti 100 puta, jer je pogođena kvota na ovom tiketu iznosila preko 999. Samim tim, njegov džep biće puniji za 100.000 dinara, što je ponovo sasvim dobar dobitak.

Ovaj igrač odlučio da se da promeša karte, pa su se na tiketu našle utakmice počevši od Premijer lige Engleske, FA kupa i španske Primere, pa do onih "egzotičnijih" poput susreta grčkog, norveškog, pa i danskog, švajcarskog i rumunskog šampionata i Kupa.

Taktika kod ovog igrača očigledno je bila da "gađa" kvote između 1,15 i 2,00, pošto se nije usudio da rizikuje i da oplemeni svoj tiket nekom većom. Pa opet, sve je išlo sjajno, prolazi su se ređali sve do pretposlednjeg susreta koji je bio na redu i programu.

Problem je, dakle, nastao kod meča Bran - Sandefjord na kojem je igrač gađao da će biti od jednog do tri gola u prvom poluvremenu, kao i isto toliko u nastavku meča. Prvi deo utakmice završen je sa vrlo efikasnih 3:0 i pošto je norveški Kup poznat kao poprilično efikasan, očekivalo se da bude bar još nekog gola u nastavku susreta.

Šansi je bilo, najveće je domaćin imao oko 80. minuta meča, ali je na kraju ipak ostalo 3:0 što je bez sumnje rastužilo ovog igrača, jer mu je naposletku prošao i poslednji par na kojem je gađao da će i u prvom i u drugom poluvremenu meča AEK - Panatinaikos biti viđena do dva gola.

U galeriji možete pogledati koji su se sve parovi našli na ovom ludom tiketu zbog kojeg će igrač moći da se hvali u svom društvu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA