Vreme čitanja: oko 1 min.

Čekao je jedan meč za 50 miliona, a onda ga je Luka Jović šokirao u 85. minutu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan kladioc Mozzarta je imao dvojku na Romu koja je vodila sve do samog finiša * Na kraju se zadovoljio utešnom nagradom

  • 0
tiket Foto: Profimedia, Printskrin: Mozzartbet

Prethodni vikend zauvek će ostati upamćen za jednog kladioca "Mozzarta", jer je bio na korak da osvoji maksimalnih 50 miliona dinara!

Činilo se da je napravio tiket iz snova, na isti je uplatio 11.590 dinara i nadao se pomenutom maksimalnom dobitku koji bi "legao" na njegov račun da nije bilo srpskih fudbalera Luke Jovića i Alekse Terzića!

Prvi je dao gol protiv Rome za 1:1 u 85. minutu, dok je drugi tri minuta kasnije učestvovao u preokretu i rušenju tiketa na kom je pomenutom kladiocu trebala "dvojka" na Romu. Zanimljivo, Vučica je vodila na poluvremenu - 2:1 (0:1).

Doduše, imao je malo sreće već na startu svojih mečeva, jer je igrao 1&2+ na Ajntraht koji je u Frankfurtu pobedio Frajburg sa 2:1 tek golovima u 83. i 91. minutu.

Igrao je i "keca" na Mladost iz Lučana koja je gubila od ekipe Mladost GAT, te je okrenula i slavila sa 2:1. Pobede domaćina i kombinacije na Bohum, Lion i Borusiju Menhengladbah su lako došli, dok je i Ren protiv Monaka (igrao 1&2-6) bio gotov u 72. minutu.

Prošao je i "kečeve" portugalske lige, na Žil Vinsente i Eštoril, a kao utešnu nagradu zbog samo jednog promašenog para barem je zaradio 1.159.000 dinara.

Tiketi Printskrin: Mozzartbet
Tiketi Printskrin: Mozzartbet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA