≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U noći iz snova Lige šampiona pogođena dva tačna rezultata i na 1000 dinara on je postao milioner!

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šesto čulo za ovog igrača

  • 8
Real - Mančester Siti Foto: AP/Tanjug

Prema mišljenju fudbalske javnosti utakmice koje su odigrane prethodne noći u četvrtfinalu Lige šampiona zaslužile su epitet najbolje večeri u istoriji nokaut faze Lige šampiona. Ukupno deset golova na dva kultna stadiona, mnogo pokidanih živaca navijača, ali i uživanje fudbalskih sladokusaca.

To je začinjeno neverovatnim pogođenim tiketom igrača u kladionici "Mozzart", i to tačnim rezultatima! Očigledno je on znao nešto što svi mi nismo.

Sve je krenulo sjajno od prvih minuta utakmica i strelci su se odmah raspucali, što je pomenutom igraču odgovaralo. Već na pauzi je bilo postignuto šest pogodaka, a u nastavku mu je bio potreban povratak Mančester sitija i Arsenala iz pepela.

To se i dogodilo, Englezi su ga ispoštovali, ali i Madriđani koji su nakon dva brza gola "građana" došli do poravnanja (3:3). Taj meč mu je doneo neverovatnu pogođenu kvotu od 65, dok su Bajern i "tobdžije" sa 2:2 zaokružili 16.

Mozzart Foto: Mozzart

Ukupan pogođen koeficijent na kraju iznosi 1040, a dobitak na 1000 dinara je ukupno 1.040.000 dinara.

Ovaj tiket je sada prvi na nedeljnoj listi tiketa sa najvećom kvotom u okviru takmičenja OSTVARI NAVIJAČKI SAN koje traje do 10 juna. "Mozzart" od prošle nedelje deset najsrećnijih nagrađuje putovanjem iz snova na utakmicu po izboru. Avionske karte, smeštaj, karte za utakmicu, džeparac su pokriveni, a još jedna osoba može poći na putovanje.

(Telegraf.rs)

Video: Haos na utakmici u Crnoj Gori: Sukob navijača, letele baklje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA