Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je verovatnoća da će Zvezda otići u TOP 8 fazu Evrolige posle poraza od Bajerna u Minhenu!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Više šansi i nema

  • 7
KK Crvena Zvezda - KK Partizan, Derbi, Finale kupa Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Crvene zvezde su poraženi u Minhenu od Bajerna sa 74:66, čime su upisali i svoj 17. poraz u Evroligi ove sezone, čime su praktično i ostali bez šansi da se plasiraju u naredni krug ovog najjačeg evropskog takmičenja.

Crvena zvezda je otišla u Minhen bez Miloša Teodosića, što će se ispostaviti i kao veliki, odnosno najveći hendikep u ovoj utakmici i u ovom slučaju.

Nije kreacija radila u napadu, jednostavno, crveno-beli nisu mogli ništa da urade i zbog toga su i gubili skoro svih 40 minuta, te su i poraženi.

Ovim porazom, Zvezda je ostala na 16. poziciji u Evroligi sa skorom od 10 pobeda i 17 poraza, dok ekipe na 10. mestu, odnosno poziciji koja vodi u plejin, ima čak tri pobede više.

Drugim rečima, šanse Zvezde za plejin su minimalne. Kvota da će Zvezda otići u plejin Evrolige iznosi 100, što znači da crveno-beli imaju samo jedan (1) odsto šanse da se tamo plasiraju!

Izgleda da ni čudo više ne odgovara Zvezdi.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA