≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bilo je lepo videti Đokovića tako frustriranog": Laura Robson smatra da je Novak prvi favorit US Opena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ipak, njeno finale iz snova uključuje i Endija Marija

  • 4
Laura Robson Printskrin: Instagram/laurarobson5

Nekadašnja britanska teniserka Laura Robson prognozirala je ovogodišnji US Open na kom su glavni favoriti za titulu u muškoj konkurenciji Novak Đoković i Karlos Alkaraz!

Laura je svojevremeno bila 27. igračica na svetu, trenutno radi kao teniski ekspert, dok je svojevremeno priznala da je preživela horor i pucnjavu u Las Vegasu kada je oko 60 ljudi izgubilo život, a oko 500 ranjeno.

U razgovoru za britanski "Metro", Laura je rekla svog favorita na US Openu.

- Glasam za Đokovića. Alkaraz se borio da pronađe svoju formu u Torontu. Moje finale iz snova bi uključilo Endija Marija! Ako ne, mislim da bismo svi bili zadovoljni finalom Đokovića protiv Alkaraza. Ili čak finale Alkaraza protiv Jannika Sinera - rekla je Laura.

Na pitanje da prokomentariše njihovo finale i momenat kada je Đoković polomio reket, Robsonova je rekla:

- Samo je pokazao da je čovek. Svi imaju takvu percepciju o njemu da je on najneverovatniji sportista i najluđi teniser svih vremena, što i jeste, ali pustiti te emocije da se pokažu bilo je skoro lepo na neki način jer ga tako često vidimo kako lako pobeđuje u finalima.

- Bilo je lepo videti ga stvarno testiranog i tako frustriranog zbog toga kako se stvari odvijaju, jer se to retko vidi od njega. Osećam da bi ove godine u Njujorku publika mogla biti malo više na njegovoj strani. Publika US Opena voli autsajdera i možda će osetiti da je Alkaraz favorit u odnosu na Đokovića. Đoković ima mnogo obožavatelja, ali iz nekog razloga neki ga ne vole toliko. Ali mislim da je bio odličan za tenis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA