Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković posle pobede na startu US Opena: "Znam da bi deca trebalo da spavaju..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zahvalio se Nole svima koji su ostali do kraja meča

  • 0
Novak Đoković Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

Pobedio je Novak Đoković francuskog tenisera Aleksandra Milera na startu US Opena,i to lakše nego što se očekivalo - prepustivši mu samo pet gemova!

Noletu kao da se žurilo da što pre završi duel koji je počeo sa dva sata zakašnjenja i uveliko otišao u drugi dan kada je u pitanju vreme u SAD.

- Počeli smo kasno, znali smo da ima ceremonija, znali smo da može da bude kasno. Doći ovde je uvek zadovoljstvo, hvala svima koji su ostali skoro je 1 uveče. Cenim to, znam da bi deca trebalo da spavaju, ali ostali mogu da ostanu. Ovo je nešto neverovatno - rekao je Đoković i dodao:

- Mogao sam da serviram bolje, pogotovo u drugom i trećem setu. Morao sam da radim više na poenima, imao sam neka štucanja, ali mi se dopao nivo.

Priznao je Nole da nije znao ko mu je naredni rival.

- Nisam video ko je pobednik. Zapata Miraljes je specijalista na šljaci, svi momci su naučili kako da igraju na betonu, ne mogu nikog da potcenim.

Upitali su Novaka i o imitacijama koje je radio tokom nekih ranijih godina na US Openu.

- Malo je starto. Moram da radim to, nisam radio imitacije godinama, prvi put sam radio ovde 2005. ili 2006. godine. Odgovor je bio odličan od navijača, ali ne i od igrača. Nisam imao prijatelja tada u svlačionici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA