≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković iskren: "Pratiću Zvezdu i Partizan, ali jednu stvar sam posebno želeo uživo da gledam"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrio je Nole da mu je žao što nije mogao da se organizuje i dođe do Denvera

  • 6
Novak Đoković, Borna Gojo Foto: Tanjug/AP

Istakao je Novak Đoković na konferenciji za medije da je sport njegovo polje života i da, osim tenisa, prati i sve ostalo!

Tom prilikom otkrio je da je imao veliku želju da prethodne sezone uživo gleda Denver i Nikolu Jokića, kao i da će pratiti Crvenu zvezdu i Partizan u Ligi šampiona i Evroligi.

- Nisam nikada gledao uživo američki fudbal, sa Tomom Brejdijem imam jako dobar odnos. Pratim, znam kroz šta sportisti prolaze. Koga bih voleo da gledam? Želeo sam da gledam Jokića u šampionskoj sezoni, nisam mogao da se organizujem iz Pariza da letim za Denver. Voleo bih njega da gledam kada je na vrhuncu sa svojom ekipu. Imao sam priliku da gledam prijateljske utakmice preprezentacije, osećao sam se kao dečak srećno - rekao je Đoković i dodao:

- Veliki sam ljubitelj skijanja, nisam gledao uživo, sa ocem, Kicbil. To bih voleo da pogledam. Ima dosta dešavanja i zbivanja, finale Lige šampiona i tako neki veliki događaji, teško je sve uskladiti. Pratiću Zvezdu i Partizan u Evroligi, Zvezdu u Ligi šampiona, njih najviše pratim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    4. septembar 2023 | 09:32

    Mnogo se pravdas, oni ( Franjevci) te NE VOLE zapamti. Navijaju protiv tebe, dokle ces da im podilazis?! Zalosno je i da ti zena odlucuje za koga ce mali da navija, djedovi Djokovici ti se prevrcu. Uz tebe je tvoja zvezdaska FAMILIJA (2/3 Srba) , napred Nole zgazi ih sve!!!!

  • Cv

    4. septembar 2023 | 06:44

    Ovaj ni sam ne zna za koga navija 🤣

  • Jole

    4. septembar 2023 | 08:04

    A plivanje ništa? Dobro, dobro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA