Vreme čitanja: oko 1 min.

"Da budu dva zlata za Srbiju!": Ove reči Novaka Đokovića o košarkašima će vas naterati da se naježite

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je siguran da čitava Srbija uz njih i da se nada da će i Orlovi, ali i on sam, doći do titule

  • 13
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković čestito je košarkašima Srbije ulazak u finale Svetskog prvenstva i istakao da se nada da će uspeti Orlove da pogleda makar malo u borbi za tron sa Nemcima.

- Fenomenalan rezultat, mnogo sam ponosan na njih. Iz sveg srca navijam kao i cela moja porodica i moj tim i celo okruženje, pratimo, možda ću u nedelju ujutru imati prilike da uhvatim drugo poluvreme, zavisi od toga kada se budem probudio. Jako pomno pratim i danas sam prvu stvar kada sam uzeo telefon u ruke sam proverio da li su pobedili ili nisu - naveo je Novak, a onda dodao:

- Zdušno navijam za njih i pričali smo na početku turnira, malo ko je verovao, više su se ustručavali da ih kritikuju i da govore da su slabi i da neće proći četvrtfinale, ali oni su pokazali timski duh. Video sam njihovo slavlje, video sam kako je zavladala jedna hemija i porodična atmosfera i to je ono što je ključ u svakom sportu, čak i u mom individualnom - izjavio je Đoković.

On je siguran da čitava Srbija uz njih i da se nada da će i Orlovi, ali i on sam, doći do titule - oni u Manili, on u Njujorku.

- Sa mojim timom imamo pozitivnu energiju koja nas nosi i vodi. Cela nacija je iza njih, malo da skinem pritisak sa njih, šta god da su uradili - oni su u mojim očima već postigli već ogroman uspeh. Ja znam kakvi su oni pobednici, pre svega naš kapiten Bogdan, i znam da će ići na zlato i ja im to želim i da u nedelju bude dva od dva za Srbiju - zaključio je Đoković.

Novak će u finalu igrati protiv Danila Medvedeva koji je stepenicu pre uspeo da izbaci Karlosa Alkaraza sa 3:1 u setovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA