≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

ESPN prognozirao da će Đoković 2024. uzeti jedan GS, ali samo iz ovog razloga

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pošto ga vide kao favorita za sve, morali su da ograniče igrače na samo jedan trofej

  • 20
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Teniska sezona, kada su u pitanju Grend slemomvi, zvanično je završena trijumfom Novaka Đokovića i Koko Gof na US Openu, ali daleko od toga da je vreme za pauzu kada je u pitanju beli sport!

Tako je čuveni "ESPN" samo dan nakon muškog finala u Njujorku napravio predikciju za 2024. godinu kada su u pitanju GS osvajači i tom prilikom su Đokoviću "dodelili" samo jedan, i to Vimbldon.

Doduše, objasnili su ovu svoju odluku rečima da je Đoković taj  koji bi mogao da osvoji više titula sledeće godine, ali da su ograničili svakog igrača na samo jednan trofej kako bi ostali zanimljivi.

Tako su za osvajača Australijan opena stavili Karlosa Alkaraza i dodaju da je to zbog toga što je opasan na tvrdoj podlozi i zato što će ga poraz u Njujorku dodano motivisati.

Rafaela Nadala vide kao osvajača Rolan Garosa, te dodaju da je on ipak "kralj šljake" i bez obzira na to kako će fizički biti spreman njegov motiv u Parizu je nemerljiv. Pogotovo što će iz parizan najverovatnije ići u penziju.

Novaku su dali Vimbldon i svoju odluku objasnili tako što je Srbin uvek favorti tamo, a imaće i poseban motiv zbog poraza u ovogodišnjem finalu. Na kraju, Bena Šeltona vide kao osvajača US Opena. Najviše zbog ovogodipnjeg polufinala i činjenice da je konačno došlo vreme da neki Amerikanac prekine sušne godine za njih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    12. septembar 2023 | 07:07

    A realno sva cetiri !!!

  • max

    12. septembar 2023 | 07:16

    Bogami ako ovako igra nije cuda da osvoji sva cetiri

  • Rade

    12. septembar 2023 | 07:45

    Ben Šelton će se brzo ugasiti kad ga svi pročitaju i spuste mu slušalicu 😅😂🤣😇👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA