≫ 

ESPN prognozirao da će Đoković 2024. uzeti jedan GS, ali samo iz ovog razloga

 ≫ 

Pošto ga vide kao favorita za sve, morali su da ograniče igrače na samo jedan trofej

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Olja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mi

    12. septembar 2023 | 10:17

    Pusta zelja zlotvora

  • Vukodlak

    12. septembar 2023 | 09:51

    Po vasim zeljama , i anglosaksonskom osvajackom epohom, i nenaviknuti na poraze , najbolje vam je da prekinete turmire -pauza jedno 4-5 g, dok DJOKOVIC Nenapuni 40 g ,zabranite ucesce matorcima , i nova garda da igra po vasoj Direktivi.

  • MarkoMB

    12. septembar 2023 | 08:09

    Alkaraz nije kapacitet. Samo je jedan u masi koji će da zasija i trenutku i da nestane u masi prosečnih.... Setite se Mareja, Varvinke, Conge.... Svi su najavljivani kao naslednici, sledeće generacije, Marej nepravedno i ničim izazvan čak i svrstavan u istu grupu tenisera sa Federerom, Nadalom i Djokovocem i na silu guran u "veliku četvorku" koja nikada nije postojala... Tako da, moje skromno mišljenje osrednjeg poznavaoca tenisa (nikada nisam igrao, samo pratim), je da će i on (Alkaraz) osvojiti par mastersa i možda još 4-5 GS.... I tu je kraj. Teško je da će se ponovo desiti da se nadju tri igrača kao što su Federer, Nadal i Djoković, koji su toliko bili dominantni i koji su ovaj sport podigli na jedan viši nivo, a nas smatram privilegovanim jer smo imali tu mogućnost da ih gledamo zajedno. Razmišljao sam da li bi Nole osvojio bar još 10-15 GS da nije bilo ove dvojice, ali, iskreno mislim da ne bi, jer oni su jedni druge napravili da budu to što jesu, da budu bolji i pomeraju svoje granice, jer to rivalstvo ih je teralo da svoju igru dovedu do savršenstva, a na zadovoljstvo svih nas koji smo uživali iz dana u dan gledajući kako se istorija ispisuje... A Nole? Pa ovako.... S obzirom da je u najboljim godinama koji kod muškarca budi onaj nagon da se dokazuje pred mladjima ne dozvoljavajući da ga podcene, koristeći sve ono što je do tada naučio, igrajući na iskustvo i mentalnu snagu.... procenjujem da bar u naredne 3-4 godine neće imati dostojnog protivnika, kada će se sam povući u zasluženu tenisku penziju.. A do tada, biće tu i izgubljenih mečeva od ovih "mladih nada" i dobijenih velikih finala.... i osvojenih bar još 6-7 GS titula... do broja 30, lep, okrugao broj, koji niko nikada neće dostići.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA