Helikopter igračka odsekao glavu mladiću (VIDEO)

Mladića iz Njujorka ubio je helikopter na daljinsko upravljanje kojim je on upravljao. Elisa letelice mu je rasporila glavu i on je ostao na mestu mrtav

  • 2

Horor. Helikopter igračka na daljinsko upravljanje odsekao je glavu Romanu Pirožeku Junioru (19), koji je upravljao letelicom. Stravična nesreća dogodila se u Bruklin parku u Njujorku, a nesrećni mladić podlegao je povredama na licu mesta.

- Helikopter mu je bukvalno odsekao glavu. Prizor je bio stravičan. Voleo je da izvodi razne trikove za helikopterom kojim je upravljao. Izgubio je kontrolu nad letelicom. Taj jedan trik ga je i koštao života - izjavio je za američke medije jedan od prijatelja pokojnog mladića.

Policajci i Hitna pomoć koji su došli na mesto nesreće mogli su samo da konstatuju smrt. Da tragedija bude još veća, stravičnoj nesreći prisustvovao je i dečakov otac, koji ga je i uveo u svet letelica na daljinsko upravljanje.

Model helikoptera kojim je upravljao mladić težak je 2,7 kilograma, a košta oko 1.500 dolara. Elisa helikoptera dugačka je oko 1,6 metara, a prilikom letenja okreće se čak 2.000 puta u minuti.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Overclocked

    6. septembar 2013 | 20:31

    Strasno, danas su cak i igracke opasne po zivot.

  • Sandra

    6. septembar 2013 | 23:16

    Elisa dugacka 1, 5 m koja se okrece 2000 obrtaja u minuti! Zaboga ljudi, dobro je da je samo on poginuo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA