≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Igrač Reala i Srbi urnisali Kirjosa: Nik Giros, glupa vreća kamenja, zaveži, kad igraš... (FOTO)

Vreme čitanja: oko 2 min.

Srpski navijači nisu ostali dužni Australijancu

  • 8

Nakon teško izvojevane pobede Novaka Đokovića nad Rodžerom Federerom, Australijanac Nik Kirjos osetio je svu žestinu Đokovićevih navijača

Kirjos je pre finala poslao poruku "Federeru, molim te pobedi", a sve nakon što je za Đokovića rekao da je "bolesno opsednut time da ga svi vole".

Imao je još štošta da kaže na račun prvog reketa planete, ali mu to navijači nisu zaboravili. A nije ni Dino Radončić, košarkaš Real Madrida na pozajmici u Mursiji, koji je poručio Kirjosu da "začepi".

Novak je u najdužem vimbldonskom finalu slavio u pet setova, posle pet sati i taj-brejku istorijskog 25. gema pobedio na jednu loptu iako je Federer osvojio čak 36 gemova i 14 poena više od Đokovića.

- Čekaj, ko si ti još jednom? - pitao je jedan od navijača, "jednog dana ćemo pamtiti igrače iz zlatne ere tenisa. Rodžera kao elegantnog, Rafu po snazi i upornosti da nikad ne odustaje, Novaka po preciznosti i utegnutosti i tebe po tome što se glupa vreća kamenja" dodao je drugi.

- Ko je Nik Giros, Fetboj Slim opet traži pažnju - dodao je treći... Bilo je tu i pitanja "kada igraš danas, u koliko sati",

Kirjos je na svom tviter postu dobio više od 3.000 komentara i verovatno nije ni znao šta ga je snašlo nakon finala trećeg Grend slema sezone. Da podsetimo, Kirjos je na Vimbldonu stigao do drugog kola gde ga je pobedio Rafael Nadal.

Nadal je kasnije poražen u polufinalu turnira od Rodžera Federera u četiri seta.

VIDEO - Đoković je lord od Vimbldona, pogledajte šta je obeležilo njegov trijumf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    15. jul 2019 | 10:34

    Dajte mi reket i ja cu da ga pobedim u 3 seta,samo ga isprovociram i moj je

  • Nikola

    15. jul 2019 | 11:33

    Jelena Karleusa u svetu tenisa 😂

  • Edit Tomic

    15. jul 2019 | 10:57

    Ne cude Kirgiosa ovakvi komentari,jer samo potvrdjyju njegov stav o Djokovicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA