≫ 

Đoković napravio savršenog tenisera: Šta je to Nole uzeo od Nadala, Federera, Kirjosa, Agasija...

Novaka iznenadilo jedno pitanje na konferenciji, ali se odlično snašao

  • 0
Novak Đoković Printskrin: Youtube/Novak India Fans

Srpski teniser Novak Đoković dobio je jedno zanimljivo pitanje tokom konferencije za medije, nedugo nakon meča osmine finala Vimbldona!

Naime, novinara je interesovalo kako bi izgledao savršen teniser po Novakovom izboru, dok je Srbin odmah na startu napomenuo da nijednu svooju vrlinu neće koristiti.

Rejli Opelka, Ivo Karlović i Džon Izner su igrači od kojih je uzeo servis, a šaljivo je objasnio da su to igrači "koji mogu da serviraju sa petog sprata." Tu je uvrstio i Nika Kirjosa od kog bi uzeo taj početni udarac kada je u pitanju servis.

Forhend bi uzeo od Rodžera Federera i Rafaela Nadala za koje je rekao da su ti njihovi potezi različiti, ali ubojiti. Takođe, od pomenute dvojice tenisera iskoristio bi i mentalnu snagu.

Kada su u pitanju bekhend i i ritern, tu se izdvajaju Endi Mari i Andre Agasi. Kao i njegov naredni rival Janik Siner. Federer i Bjorn Borg imaju najbolje kretanje na terenu, a Štefan Edberg i Patrik Rafter najbolji volej.

Momenat kada Novak "sklapa" savršenog tenisera možete videt od 3.37 na videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA