≫ 

Bivša Kirjosova devojka posle četvrtfinala Vimbldona dobila neverovatno pitanje o Niku na konferenciji

Ajla Tomljanović bila je i više nego nezadovoljna što se više pričalo o vansportskim stvarima, nego o njenom rezultatu

  • 0
Nik Kirjos, Ajla Tomljanović Foto: Profimedia

Australijska teniserka, Ajla Tomljanović poražena je od Elene Ribakine u četvrtfinalu Vimbldona, čime je završila svoju poprilično uspešnu priču na londonskom Grend slemu. Iako je povela u setovima, kazahstanska teniserka koja je rođena u Moskvi je prošla dalje.

Međutim, na konferenciji za medije se ponajmanje pričalo o tenisu, a mnogo više o - Niku Kirjosu. Razlog je taj što je Ajla nekadašnja devojka nestašnog australijskog tenisera, protiv kojeg je policija u njegovoj rodnoj zemlji pokrenula istragu zbog potencijalnog nasilja u porodici. Već prvo pitanje je glasilo:

- Bili ste u vezi sa Kirjosom neko vreme. Svesni ste optužbi koje su izrečene na njegov račun, a koje istražuje policija u Australiji. Kakav je bio vaš odnos kada ste bili u vezi?

Australijanka je pokušala da se odupre i da ne odgovori na pitanje.

- Nisam svesna šta se trenutno govori i priča o njemu i njegovim bivšim vezama i optužbama. Ne znam, zaista - rekla je Ajla, ali je novinar ostao uporan:

- On je optužen za nasilje u porodici prema bivšoj partnerki i pozvan je na sud u Kanberi.

Posle toga, Tomljanovićeva je bila "saterana" uz zid i morala je da prokomentariše situaciju.

- Prošlo je dosta vremena od kako se naša veza završila. Naravno, sve sam držala u potpunoj privatnosti i volela bih da tako i ostane. Protiv sam svakog nasilja, nadam se da će se sve razrešiti. Ali da, nikada nisam imala takvih problema sa njim.

Odmah posle konferencije, Ajla je otišla na Tviter gde je izrazila frustraciju što se njen rezultat i plasman u četvrtfinale tako brzo zaboravio.

- Vrlo sam razočarana što sam posle dva sata igranja u četvrtfinalu Vimbldona kao prvo pitanje na konferenciji morala da odgovaram. Nije nastavio da me ispituje ništa vezano za meč. Drago mi je da su naslovi sada uglavnom vezani za to, radite malo bolje - ironična je bila Tomljanovićeva.

Video: Novak o Kirjosu: Nemam previše poštovanja prema njemu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA