Nadalova povreda nije toliko ozbiljna? Španac uslikan kako vozi skuter na vodi

Rafini navijači se nadaju da će njihov miljenik biti spreman za poslednji Grend slem sezone

  • 6
Rafael Nadal, Vimbldon Foto: AP/Tanjug

Rafael Nadal je završio učešće na Vimbldonu zbog povrede trbušnog mišića, i to tako što je bez borbe predao polufinalni meč Niku Kirjosu. Samo nekoliko dana kasnije Španac je uslikan na odmoru i odmah je počela polemika o ozbiljnosti povrede.

Nadalovi problemi javili su se u četvrtfinalnom meču protiv Tejlora Frica, kada je Španac išao do svlačionice kako bi mu se ukazala pomoć, iz njegovog boksa su mu sugerisali da preda taj meč, ali je on stegnuo zube i uspeo da savlada Amerikanca.

Ipak, nakon četvrtfinalnog duela otišao je Nadal na dodatne preglede gde je ustanovljeno da je u pitanju ruptura trbušnog mišića dubine 7 milimetara.

To je primoralo Rafu da završi učešće na Vimbldonu, a samo pet dana nakon meča protiv Frica uslikan je na odmoru u Formenteri gde je i vozio skuter na vodi.

Na društvenim mrežama je odmah počela spekulacija o ozbiljnosti povrede Španca, jer je i za tu zabavu na vodi potrebno pokrenuti trbušne mišiće.

Nadalovi navijači su srećni zbog slika Španca sa mora i veruju da će Rafa biti spreman za učešće na US openu, poslednjem Grend slemu sezone koji počinje u septembru.

Video: Snimak momenta kada Nadal napušta i odustaje od Vimbldona: Novakova slika s peharom mu iznad glave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Argos

    12. jul 2022 | 12:23

    DOPINGOVAN PA SE SKLONIO NA VREME A ZAPAD GA PODZAVA!!!!

  • Mihailović

    12. jul 2022 | 12:07

    Procenio da Novak igra na višem nivou i odustao. To je jednom napravio Federer i priznao novinarima da je odustao jer ne igra na Novakovom nivou...

  • Papilon

    12. jul 2022 | 13:07

    Koji prevarant i folirant.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA