Vreme čitanja: oko 1 min.

Novakov meč prekinut iz bizarnog razloga: Komedija na Vimbldonu, teniseri se savijali da testiraju travu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne zna se kada će se meč nastaviti

  • 2
Vimbldon, Novak Đoković, Pedro Kačin Printskrin: RTS

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković krenuo je u svoj pohod na novu titulu na Vimbldonu, kojom bi se još više učvrstio na vrhu večne liste po broju osvojenih Grend slemova ispred Rafaela Nadala.

Ipak, na samom kraju prvog seta došlo je do velikih problema pošto je počela da pada kiša, a teren je ostao nakvašen. Uprkos slabim padavinama odigrano je još par poena, posle čega je usledila pauza kako bi se navukla prostirka i razvukao krov na Centralnom terenu.

Kada se to dogodilo, očekivalo se da se meč vrlo brzo nastavi, ali usledila je i pomalo komična situacija. Ventilacija nije uspešno "osušila" teren, pa je pritisak na različitim delovima terena bio potpuno neujednačen.

Šetali su teniseri sa organizatorima po terenu, konstantno ispitivali situaciju i pokušavali da dođu do kompromisa kada je reč o nastavku meča.

I Novak i Pedro su se konstantno saginjali kako bi opipali podlogu, povlačili su noge po travi, ali je bilo jasno da im se uslovi baš i ne dopadaju, tako da su organizatori uspeli da naprave pravu brljotinu već prvog dana turnira.

Nije poznato kada bi meč mogao da se nastavi, a glavni arbitar je istakao da će se meč nastaviti onog momenta kada za to budu stečeni uslovi.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković nastavio sa tajanstvenim porukama i uz cvrkut ptica najavio Vimbldon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cvele

    3. jul 2023 | 16:20

    Penju se ljudi tokom nevremena na bandere sa visokim naponom za 600 evra mesečno, po snegu i ledu smeće u kamion ubacuju za jedva 450 evra, a ovi bogataši nakon tri kapi kiše lopticu preko mreže neće da prebacuju.

  • Cv

    3. jul 2023 | 16:08

    A ne treba da igra i da se povrede 🤦

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA